Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Абе вие озбилни сте за Тељо. Па тој е обичен просек, многу предвидлив. Дури и првите два гола голманот знаеше каде ќе шутне ама среќа шутот беше појак.
Кога ќе ја земе топката ако нема простор не знае кај да тера и се враќа назад, ако го има просторот ќе шпринта бидејќи е многу брз но тој дриблинг лево му го знаат и резервите на Картагена.

Летово одма да се врати Деулофеу кој е покомплетен играч, има непредвидлив дриблинг, добар пас и исто така е брз.

А моментално Педро заслужува да игра пред Санчез.

100 пати сум пишал и тука. Еднаш сакам да го видам Меси на плеј и класична 9ка пред него. Еднаш.

Педро - Нејмар - Санчез
------------ Меси ------------
--- Фабрегас - Сонг -----

BenraPRCMAAIjAm.jpg:large

Честита нека му е 400ката!

ibiUX5oGOGGG8Z.gif

За асистенциите го ставам :D
--- надополнето: 23 јануари 2014 во 01:39 ---
100 пати сум пишал и тука. Еднаш сакам да го видам Меси на плеј и класична 9ка пред него. Еднаш.

Педро - Нејмар - Санчез
------------ Меси ------------
--- Фабрегас - Сонг -----

Benh5ZTCQAAWJb8.jpg

Никој не можеш да го задржиш со сила. Тоа ѓубре избра да си замине и тоа е завршен муабет за него.

Ѓубре зашо? Оти си играше кур-ташак со него лани Барса и не изиграл доволно мечеви, со што му се активирала клаузулата? Мислам дека Барса е ѓубрето тука. Плус Пеп е тренер на Баерн, не е Мурињо!!!
--- надополнето: 23 јануари 2014 во 04:55 ---
Флеш Гордон :)

Хахахахахаха, посмешно промо нема. Добро, кој идиот го има правено видеото кога има ОЧИГЛЕДНО убрзување на моменти, само погледнете ги рекламите околу како се менуваат. Ај што него го убрзуваат, туку и помошниците судии изгледаат супер-брзо. А и голманите паѓаат убер-брзо и стануваат убер-брзо. Бог да чува и да брани, некој очигледно мастурбира на Ибарбо, па прави видеа каде се прикажува како Болт. Пофејк видео како best-of за некој фудбалер не сум видел.

Низ Шпанија одекна како бомба веста дека Росел можно е да си поднесе оставка од претседателската функција во клубот.
Не ми се верува во ова, ама дај Боже да се оствари.

Лапорта излезе со изјава против Росел, дека му штети на клубот со неговото молчење(криење од медиумите) и дека мора да излезе да ја објасни целата ситуација. Ајмо, Лапорта, знаеш ти кога е погоден момент да се промовираш!

mozno e isklucuvanje na barsa od LS i odzemanje 22 boda vo prevenstvoto
loso ke e ako e vistina ova
--- надополнето: 23 јануари 2014 во 11:22 ---

--- надополнето: 23 јануари 2014 во 11:22 ---

Нема да се случи тоа, само ти немој да ми се грижиш. Let me see that :D

Росел конечно го покажува своето лице... Не напика во deep shit сега не сака да даде ни изјава, и го напушта бродот. Што се однесува до него нека се гони..Поради него загубивме доминација овие последни години. Грешна политика водеше, и ова Барса за која навиваме ние е онаа Барса на Лапорта!! Ми е страв само да не има некои санкции за тимот..тоа ќе биде еден голем шок за целиот фудбалски свет, и голема штета за едни од најголемите мајстори кои некогаш ја играле оваа игра...

Од кој извор се овие вести за апокалипса, колку што прочитав јас судот ќе разгледува на чија сметка завршиле 40м евра, ако има некој проблем сигурно лицата одговорни за тоа ќе бидат казнети.

Sandro Rosell presenta su dimisión

Ги послуша нашите молитви. Сеа останува да видиме дали ќе има избори на лето или Бартомеу ќе ја преземе функцијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom