Фан Клуб: Челзи

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Се кладам дека Мурињо на Мојс му го прави истото што му го направи на Венгер летоска со Демба, ќе му пушти јадица па во последен ден ќе го откаже трансферот.
Па Мојс ќе остане со таквиот во рака.
Фергусон е вклучен во преговорите, а сите ги знаеме односите меѓу Фергусон и Мурињо. Нема шанса да си играат мајтап. :)

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
за руни може би, но мата вечерва потпишува за јунајтед :sneaky: .
Ич не го сакам сега Шрек да дојде, повеќе ми се свиѓа опцијата да се земат 40 милиони фунти, али Мурињо е затрескан у дебелото и на крај ништо нема да се деси.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.347
Поени од реакции
14.006
Фергусон е вклучен во преговорите, а сите ги знаеме односите меѓу Фергусон и Мурињо. Нема шанса да си играат мајтап. :)
Абе готово, чим се поздравиле Фергусон и Абрамович псле натпреварот ништо чудно и да ви даеме Хазард на позјмица. Исто вака се дешаваше со Алкантара и со Фабрегас. Пред тоа исто и со Хазард и Лукас. ете глеам кај завршија сите 4ца.
ИЗлеа не се опаметивте кога прајте бизнис со Евреи, ако ви го даде Мата очекувам Руни да дојде во порвратен правец, друго нелогично е се.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Колку само ни Фергусон ни Мурињо немаат врска со сето ова што се случува, али ај.
Јунајтед губи од Челзи и сите наслови се дека Јунајтед изгубил, а не дека Челзи победил. Цело време се повеќе притисок има врз Мојс и тимот, вечер треба и да се враќаат после пораз од Сандерленд во купот.
И, што се случува? Се пушта приказна за тоа како клубот ќе направи големи трансфери до крајот на месецот и одеднаш сите само за тоа зборат, колку ќе се засили Јунајтед, како ќе тепаат се после трансфериве. Во еден ден и Мата договорен и Данте и којзнае уште кој. А што е приказната уствари. Дека Јунајтед се заинтересирани за Мата и сакаат да испратат понуда, ама уште ништо немаат испратено, нема контакт со Челзи. А од друга страна па од Челзи решиле да го дадат Мата веќе иако нема никаков контакт од Јунајтед. И на што се сведува се? Јас сакам вака, а оној може вака ќе сака, па ај ќе направиме вака и за неколку дена ова ќе го направиме па ќе видиме што ќе се случи. И на крај ќе испадне дека немало ништо од целава приказна.
Мене ми е како да читам пак за Тиаго и за Фабрегас. Цело време се пишуваат некои нагаѓања, а во реалност ништо не се случува.
Може не сум во право ама така ми мириса работава.

The xx

Член од
8 април 2013
Мислења
7.347
Поени од реакции
14.006
Абе океј е, ги разбирам. Фрустрирачки е да си шампион едната сезона, другата да си на 11 место после 20+ кола.
Па сега да им пишат и Ројс дека ќе го донесат ќе се попалат сите.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Абе готово, чим се поздравиле Фергусон и Абрамович псле натпреварот ништо чудно и да ви даеме Хазард на позјмица. Исто вака се дешаваше со Алкантара и со Фабрегас. Пред тоа исто и со Хазард и Лукас. ете глеам кај завршија сите 4ца.
ИЗлеа не се опаметивте кога прајте бизнис со Евреи, ако ви го даде Мата очекувам Руни да дојде во порвратен правец, друго нелогично е се.
Фергусон е вклучен во преговорите. Тоа немора да значи дека ќе ни го дадете. Јас само кажам дека ако Мурињо не сака да го даде, нема да го даде. А не демек ќе глуми нешто ваш е и на крај ќе ги издупи Манчестер.

И оти да е нелогично? Еве, Челзи ќе зема 40 милиони за играч кој не им е првотимец и кој сака да си оди, бидејќи не добива доволно минутажа. И кога сум тука, ве читам цело време пишувате дека Челзи и Манчестер биле најголеми ривали. Како тоа? Манчестер и Челзи немат р од ривалство, освен во моментите кога се борат за титула. :) Кога ќе видиш, последните 3 сезони ни за титула не се бореле едно со други. Конкуренти да, ама нема никакво ривалство според мене. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Јас само кажам дека ако Мурињо не сака да го даде, нема да го даде. А не демек ќе глуми нешто ваш е и на крај ќе ги издупи Манчестер.
Ти очигледно не го знаеш Мурињо.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Колку само ни Фергусон ни Мурињо немаат врска со сето ова што се случува, али ај.
Јунајтед губи од Челзи и сите наслови се дека Јунајтед изгубил, а не дека Челзи победил. Цело време се повеќе притисок има врз Мојс и тимот, вечер треба и да се враќаат после пораз од Сандерленд во купот.
И, што се случува? Се пушта приказна за тоа како клубот ќе направи големи трансфери до крајот на месецот и одеднаш сите само за тоа зборат, колку ќе се засили Јунајтед, како ќе тепаат се после трансфериве. Во еден ден и Мата договорен и Данте и којзнае уште кој. А што е приказната уствари. Дека Јунајтед се заинтересирани за Мата и сакаат да испратат понуда, ама уште ништо немаат испратено, нема контакт со Челзи. А од друга страна па од Челзи решиле да го дадат Мата веќе иако нема никаков контакт од Јунајтед. И на што се сведува се? Јас сакам вака, а оној може вака ќе сака, па ај ќе направиме вака и за неколку дена ова ќе го направиме па ќе видиме што ќе се случи. И на крај ќе испадне дека немало ништо од целава приказна.
Мене ми е како да читам пак за Тиаго и за Фабрегас. Цело време се пишуваат некои нагаѓања, а во реалност ништо не се случува.
Може не сум во право ама така ми мириса работава.
Контакт и официјална понуда не е исто. Пишува дека нема официјална понуда. :) А муабетите сите до еден се од релевантни медиуми. Телеграф први јавија дека Ферги ќе оди во пензија на пример. :) За Фабрегас имаше понуди, 2-3 и тоа. Ама сите беа одбиени. А и со Тиаго имаше контакт, па и сигурен сум дека ќе дојдеше кај нас да не се вмешаше Гвардиола. :)
--- надополнето: 22 јануари 2014 во 14:14 ---
Ти очигледно не го знаеш Мурињо.
Мурињо на Фергусон му лиже газ кај ќе стигне, прв пат да видам Мурињо да каже "the better tim lost" беше против Манчестер лани во ЛШ. Ама ајде нема веза.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Контакт и официјална понуда не е исто. Пишува дека нема официјална понуда. :) А муабетите сите до еден се од релевантни медиуми. Телеграф први јавија дека Ферги ќе оди во пензија на пример. :) За Фабрегас имаше понуди, 2-3 и тоа. Ама сите беа одбиени. А и со Тиаго имаше контакт, па и сигурен сум дека ќе дојдеше кај нас да не се вмешаше Гвардиола. :)
Па тоа викам де, дека релевантни извори од Јунајтед им ја продаваат приказната на релевантни медиуми.

Хмм, не излезе на крај Мојс и за еден од двајцава, не ми текнува сега кој кажа дека воопшто немало интерес и понуди од Јунајтед?

The xx

Член од
8 април 2013
Мислења
7.347
Поени од реакции
14.006
Мрза ми е да те цитирам. Ќе те прашам само од кај ви е ова дека Мата сака да си оди? Јас како што го читам на блогот, последната статија му е за Ето и 3те гола против Јунајтед.
Ниту па се огласи неговиот менаџер дека сака Мата да си оди.
Не е логично нормално. Сами така да тврдите и вие па и весниците. Ако се изјасни Мата дека сака да си оди, верувам дека и Мурињо ќе го пушти, секако ако има понуда од ваша страна ако не џабе ви се калакурниците. А како што гледам сеа за сега Мата се нема изјаснето. Поради тоа престанете со фабрикување вести дека Мата сакал да си оди.

Kajgana Shop

На врв Bottom