Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 11.885
- Поени од реакции
- 21.817
за руни може би, но мата вечерва потпишува за јунајтедЦитрони ќе ни ги направат до 1-ви.

за руни може би, но мата вечерва потпишува за јунајтедЦитрони ќе ни ги направат до 1-ви.
Фергусон е вклучен во преговорите, а сите ги знаеме односите меѓу Фергусон и Мурињо. Нема шанса да си играат мајтап.Се кладам дека Мурињо на Мојс му го прави истото што му го направи на Венгер летоска со Демба, ќе му пушти јадица па во последен ден ќе го откаже трансферот.
Па Мојс ќе остане со таквиот во рака.
Ич не го сакам сега Шрек да дојде, повеќе ми се свиѓа опцијата да се земат 40 милиони фунти, али Мурињо е затрескан у дебелото и на крај ништо нема да се деси.за руни може би, но мата вечерва потпишува за јунајтед.
Абе готово, чим се поздравиле Фергусон и Абрамович псле натпреварот ништо чудно и да ви даеме Хазард на позјмица. Исто вака се дешаваше со Алкантара и со Фабрегас. Пред тоа исто и со Хазард и Лукас. ете глеам кај завршија сите 4ца.Фергусон е вклучен во преговорите, а сите ги знаеме односите меѓу Фергусон и Мурињо. Нема шанса да си играат мајтап.![]()
Колку само ни Фергусон ни Мурињо немаат врска со сето ова што се случува, али ај.Фергусон е вклучен во преговорите, а сите ги знаеме односите меѓу Фергусон и Мурињо. Нема шанса да си играат мајтап.![]()
Фергусон е вклучен во преговорите. Тоа немора да значи дека ќе ни го дадете. Јас само кажам дека ако Мурињо не сака да го даде, нема да го даде. А не демек ќе глуми нешто ваш е и на крај ќе ги издупи Манчестер.Абе готово, чим се поздравиле Фергусон и Абрамович псле натпреварот ништо чудно и да ви даеме Хазард на позјмица. Исто вака се дешаваше со Алкантара и со Фабрегас. Пред тоа исто и со Хазард и Лукас. ете глеам кај завршија сите 4ца.
ИЗлеа не се опаметивте кога прајте бизнис со Евреи, ако ви го даде Мата очекувам Руни да дојде во порвратен правец, друго нелогично е се.
Ти очигледно не го знаеш Мурињо.Јас само кажам дека ако Мурињо не сака да го даде, нема да го даде. А не демек ќе глуми нешто ваш е и на крај ќе ги издупи Манчестер.
Контакт и официјална понуда не е исто. Пишува дека нема официјална понуда.Колку само ни Фергусон ни Мурињо немаат врска со сето ова што се случува, али ај.
Јунајтед губи од Челзи и сите наслови се дека Јунајтед изгубил, а не дека Челзи победил. Цело време се повеќе притисок има врз Мојс и тимот, вечер треба и да се враќаат после пораз од Сандерленд во купот.
И, што се случува? Се пушта приказна за тоа како клубот ќе направи големи трансфери до крајот на месецот и одеднаш сите само за тоа зборат, колку ќе се засили Јунајтед, како ќе тепаат се после трансфериве. Во еден ден и Мата договорен и Данте и којзнае уште кој. А што е приказната уствари. Дека Јунајтед се заинтересирани за Мата и сакаат да испратат понуда, ама уште ништо немаат испратено, нема контакт со Челзи. А од друга страна па од Челзи решиле да го дадат Мата веќе иако нема никаков контакт од Јунајтед. И на што се сведува се? Јас сакам вака, а оној може вака ќе сака, па ај ќе направиме вака и за неколку дена ова ќе го направиме па ќе видиме што ќе се случи. И на крај ќе испадне дека немало ништо од целава приказна.
Мене ми е како да читам пак за Тиаго и за Фабрегас. Цело време се пишуваат некои нагаѓања, а во реалност ништо не се случува.
Може не сум во право ама така ми мириса работава.
Мурињо на Фергусон му лиже газ кај ќе стигне, прв пат да видам Мурињо да каже "the better tim lost" беше против Манчестер лани во ЛШ. Ама ајде нема веза.Ти очигледно не го знаеш Мурињо.
Па тоа викам де, дека релевантни извори од Јунајтед им ја продаваат приказната на релевантни медиуми.Контакт и официјална понуда не е исто. Пишува дека нема официјална понуда.А муабетите сите до еден се од релевантни медиуми. Телеграф први јавија дека Ферги ќе оди во пензија на пример.
За Фабрегас имаше понуди, 2-3 и тоа. Ама сите беа одбиени. А и со Тиаго имаше контакт, па и сигурен сум дека ќе дојдеше кај нас да не се вмешаше Гвардиола.
![]()
Што бе, готово?
Што се смееш бе зелен еден
Не бе, вие сте ми смешниШто бе, готово?![]()