Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Колку:eek:?
--- надополнето: 21 јануари 2014 во 23:00 ---
Не дека не го сакам у тимов,ама не е некако многу?
100 нека дадат ако треба ,без разлика дали ке се вклопел или не во формации и сл ствари ке има ОГРОМЕН импакт на тимот ,ке има мотивација ,желба за победа ......

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
100 нека дадат ако треба ,без разлика дали ке се вклопел или не во формации и сл ствари ке има ОГРОМЕН импакт на тимот ,ке има мотивација ,желба за победа ......
Ок мене едино ме загрижува у каква форма ќе ни дојде,затоа што дремеше на клупа.Ајде тоа ок,ама што правиме со средината,пак ќе шкрипи.ама ајде нека дојде прво па после ќе му ја мислиме.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Па сигурно не очекуваш Мурињо џабе да ни го даде , па тие во 2011 го купија за 24 милиони. Мата лани после РВП беше најдобар играч во лигата и 40 милини за таков играч е реална сума.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Chelsea are prepared to allow Juan Mata to leave for Manchester Unitedthis week if the champions submit a club record bid of £40m for his services, though the Spain international must also indicate to José Mourinho that he has his heart set upon a move to Old Trafford.

Ова од пред 2 саата од Гардијан

Manchester United remain resolute that Wayne Rooney will not be sold to Chelsea as part of any prospective deal for Juan Mata.

Мамето нивно ме запалија сега. :D

Член од
17 септември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
485
“Manchester United need quality, Mata needs to get out of the situation he is in, and it would reinforce United for their meetings with (Chelsea’s title rivals) Manchester City and Arsenal, which is clever from Jose Mourinho.”

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ок мене едино ме загрижува у каква форма ќе ни дојде,затоа што дремеше на клупа.Ајде тоа ок,ама што правиме со средината,пак ќе шкрипи.ама ајде нека дојде прво па после ќе му ја мислиме.
Абе не зборам јас за форма,сите знаеме кој е и што е мата ,не сакам сеа да ги вадам сликите од играчите на пост меч интервјуата за МУТВ - очај во нив ,немаат живост никаква и затоа викам ваков трансфер ке ги крене многу.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Абе не зборам јас за форма,сите знаеме кој е и што е мата ,не сакам сеа да ги вадам сликите од играчите на пост меч интервјуата за МУТВ - очај во нив ,немаат живост никаква и затоа викам ваков трансфер ке ги крене многу.
Секако дека ни треба свежа крв,и да не ме цитирате за џабе:D,не сум против носењето на Мата,чак и баш сакав да дојде.Само некако ми дојде многу,мада коа ќе ми текна какви суми се плаќаат за некој тотални анонимуси,ова и не изгледа ко лоша сума.

R

red.devil

Гостин
Ќе биде мотивиран. Сака на Светско да оди, така да мислам нема да биде проблем неговата форма. Плус ќе го подигне моралот кај другите играчи.

П.С. Сеуште не верувам дека ќе се деси трансферот. Се договориле да не тролаат англискиве медиуми :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Mata ako dojde ke saka da se pokaze za na SP, dodaten faktor i ocekuvam edno od krilava da leta (Young).

lele samo nekoj ako go zaebe "transferov" :mad:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Не ми е верен ,али ај да си споделам:
Еден дечко(од Манчестер) на ФБ кој наводно имал пријател во кубот на високо место вика дека е точна приказната на гвардијан и дека изворот му кажал ‘‘во наредните 24часа‘‘.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.695
Поени од реакции
11.806
Mata ako dojde ke saka da se pokaze za na SP, dodaten faktor i ocekuvam edno od krilava da leta (Young).

едно ради СП плус да му докаже на Мурињо :)
ке си има мотиви чпвекот, само нека дојде :X3:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958

Па едино гадов Мурињо ако не не дупне,друг некој да ја оплеска не веруам.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.885
Поени од реакции
21.818
Не ми е верен ,али ај да си споделам:
Еден дечко(од Манчестер) на ФБ кој наводно имал пријател во кубот на високо место вика дека е точна приказната на гвардијан и дека изворот му кажал ‘‘во наредните 24часа‘‘.
будалетинке , рачунај утре ова време у кафана ќе се празнат флаши :vozbud:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
будалетинке , рачунај утре ова време у кафана ќе се празнат флаши :vozbud:
Вика дека попладнево му кажале за трансферот ,а на гвардијан искочи преска така да има надеж

patos.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom