Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки за навивачите на Рома за победата. Сепак повеќе го посакуваа купот(фаворити ми се за негово освојување)од Јуве, кој ништо не покажа на денешниот меч. Само ми одземаа 90 минути од животот(n)

Куп и првенство споредувате!? Дај бе не се замарајте,а и Јуве денес не играше со прв тим. Нападот Љоренте-Тевез нема везе со овој денес...како и да е Рома си иде понатаму заслужено

за гуарин не заебавале бе :facepalm::facepalm::facepalm:
абе море гуарин е доказ дека еден од најдобрите играчи на гранде интер мометално кошта колку играч од клупата на јувентус + 3 миљони. Е толку сте дно, и то баш ради триплетето ваше,то ве дојсе на ова тереџе
тоа што управата на интер е полна со ретардоси не значи дека Гуарин вреди толку малку....

Ќе полудат Јувенташиве што не го земаа Гуарин, ќе збеснат, не се свесни колку им е криво.

Дупи си ги. :D:D:D:D:D:D

Мене ми е топ и онака Вучко го ценам повеќе а пишав некоја страна поназад за тоа.:)

Честитки за навивачите на Рома за победата. Сепак повеќе го посакуваа купот(фаворити ми се за негово освојување)од Јуве, кој ништо не покажа на денешниот меч. Само ми одземаа 90 минути од животот(n)

Благодариме пријателе.

Чекај Чекај...пре да почне сезона повеќето се Силеа тројна круна за јувентус демек можеле...после испаднаа од ЛШ ондак купот и сериа А остана...е сеа кога изгубија во купот демек не им бил битен...дајте не глумете лудило...што сеа ЛЕ ќе освојувате? и таму ли кога ќе ве избацат ќе викате не ви е битен ни тој трофеј...

дај баш да видам барем 3 мислења од различни членови кај што има силење...

тоа што управата на интер е полна со ретардоси не значи дека Гуарин вреди толку малку....

море нека терат вака,срцки се. И Тохир и Бранка, и тој шо ќе се нафати да дојди после Бранка и нека си се радват на триплетето

Честитки за Рома... Останавме само на ЛЕ и Серија А : ), па не и одговара на Рома толку победава, ќе бидеме поодморени за другите натпревари

Ќе полудат Јувенташиве што не го земаа Гуарин, ќе збеснат, не се свесни колку им е криво.

Дупи си ги. :D:D:D:D:D:D

Aбе едно криво... Како ќе освоиме првенство сега без него не знам. :)

Иначе, честитки до Рома. Заслужена победа.

сакаш сега или одма? или па веднаш? иди листај си во фан клуб ќе си најдеш сам....ваљда до толку си способен...

пролистан ми е убаво и нема такви мислења, тоа ти е како јас сега да кажам леле овие милан се силеан лш сериа а куп ке го купеле тиаго силва па сега не им се играло

Aбе едно криво... Како ќе освоиме првенство сега без него не знам. :)

Иначе, честитки до Рома. Заслужена победа.

Не бе па и ти, за првенство колај работа. Штета што ќе го немаме за ЛЕ.:)

Пошто има многу членови што свршаваат на пораз на Јуве(што за нивна несреќа многу ретко се случува последниве 3 години :pipi:) и се расположени за провоцирање, да разјасниме неколку работи:

1.Никој од таборот на Јувентус, нит играчи, ниту Конте не изјавил дека купот е пред лигата или пред било кое друго натпреварување и дека по која било цена мора да се освои.
Титулата во купот, а со тоа и првата сребрена ѕвезда беше чисто желба на ФАНОВИТЕ, поради тоа што долго време не е освоен и поради гореспоменатата ѕвезда.

2. Јувентус не играше ниту со 2-3 тим, ниту со првиот тим. Тимот беше составен 50-50 од првотимци и резерви. Зошто тимот изигра без душа и волја зошто беа толку касни замените, тоа Конте да го прашате.

3. Јувентус не прикажа ништо и победата на Рома е заслужена. Не сакам да го коментирам судиските одлуки пошто очекувам ваков Јуве да оствари победа врз кој било тим моментално во Италија(не е ни дигање во облаци ова дека секој можеме да победиме, туку очекувања), па дури и во ситуации на судиски грешки.

за гуарин не заебавале бе :facepalm::facepalm::facepalm:
абе море гуарин е доказ дека еден од најдобрите играчи на гранде интер мометално кошта колку играч од клупата на јувентус + 3 миљони. Е толку сте дно, и то баш ради триплетето ваше,то ве дојсе на ова тереџе

lele :(

Тоа е,толку бедни станаа Интер и Милан што фановиве нивни од немање кај да фатат почнаа да не ребраат за трансфери,купови итд..стварно жално.:place:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom