Прашања поврзани со Android Market (Google Play)

• Креатор на темата nikola2004mkd
  • Време на започнување
Член од
7 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
151
Што поточно излегува кога неможеш да го даунлодираш?

Значи програмчево преку моб у play-store-от неможем да го најдем... а доколку преку овој линк го отворим преку мобилен и стиснем install ми вика You haven` accessed the Google Play Store app ( the white shipping bag icon) on your device with this email account .

Некој да има решение ?! или install package да може да ми download-ра и испрати ?!

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
Значи програмчево преку моб у play-store-от неможем да го најдем... а доколку преку овој линк го отворим преку мобилен и стиснем install ми вика You haven` accessed the Google Play Store app ( the white shipping bag icon) on your device with this email account .

Некој да има решение ?! или install package да може да ми download-ра и испрати ?!
https://support.google.com/googleplay/answer/1141080?hl=en
Пробај, ако не успее, пиши по пп ќе ти пратам друг линк.
--- надополнето: 12 декември 2013 во 20:54 ---
https://support.google.com/googleplay/answer/1141080?hl=en
Пробај, ако не успее, пиши по пп ќе ти пратам друг линк.
Ама, кажи што телефон и верзија на андроид имаш?

N

new tab

Гостин
Не ми дава да вадам ништо од play store ни фб ни фб-месинџер ништо,имам она срање eclair firmware version 2.1 update1 појма немам што значи,читам по други места слабо било,решение некакво pls :rolleyes:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Не ми дава да вадам ништо од play store ни фб ни фб-месинџер ништо,имам она срање eclair firmware version 2.1 update1 појма немам што значи,читам по други места слабо било,решение некакво pls :rolleyes:
Каков тел имап ?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Прогуглај, побарај фб и слични апликации стари верзии што би работеле на 2.1 софтвер

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
preporacajte nekoj dobar sajt za aplikacii i razni trakatanci.da ja simnam aplikacijata na pc i od nego da ja instaliram vo telefon :)

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
preporacajte nekoj dobar sajt za aplikacii i razni trakatanci.da ja simnam aplikacijata na pc i od nego da ja instaliram vo telefon :)
Гугл, наоѓаш апликација што се плаќа(плашта на охридски :P) во Play Store и го пишуваш името на апликацијата(на гугл) и додаваш apk на крајот.

Член од
21 јануари 2013
Мислења
89
Поени од реакции
19
Немораш преку пц ,спуштија апликацијата getapk влези преку телефон пиши getapk.co само ке ти понуди да ја инсталираш тука ги имаш сите можни апликации од плејстор

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
На piratebay ја има најновата верзија на Tapatalk најдобрата апликација за користење на форум

Kajgana Shop

На врв Bottom