Прашања поврзани со Android Market (Google Play)

• Креатор на темата Креатор на темата nikola2004mkd
  • Време на започнување Време на започнување
на брат ми телефонот htc desire 500 кога правам Update на некоја апликација ми дава insufficient storage available и не се абдејтира апликацијата . Чаре?

Во април месец купив од Play Store една аликација за блутут префрлање на звук, 1.20 евра, преку кредитна каричка. Случајно денес влегов на мојата банкарска сметка и гледам во понеделникот 2 долари повлечени од страна на Google.com со Description: GOOGLE.COM/CH GOOGLE *ParkingGames. Видов дека имам инсталирано Truck Parking 3D и дека во описот му стои in-app purchases, ама ниту ја имам играно играта, ниту пак сум внесувал кредитна каричка. Дали е можно google да го памти бројот на картичката од кога плаќав прв пат во април и сега на некој начин автоматски да си повлекува средства?!?

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Pa da..moze si povlekuva avtomatski...

Дали некој знае како да се префрлам од еден плеј маркет на друг?значи телефоните ми се купени од англија,после то у италија купував од маркет со италијанска дебитна картица и ми се префрли сам на италијанскиот маркет.сеа сакам пак да го вратам на англискиот али неќе.ја избришав картицата,,избришав дата и кеш,ставив пак англиска картица али никако неќе да се префрли назад.а со тоа што не се префрла не ми дава да инсталирам апликации кои се само за англискиот маркет.сеа ми дава сугестии за некои италијански апликации а и цените се у евра.

ЕДИТ: Средив.

Последно уредено:
Некоја добра апликација што мери колку имам истрчано/извозено со бицикла? :D

Луѓе ПОМОШ!!!

Имам Андроид телефон и по грешка ја избришав апликацијата Google Play services, ја барав повторно да ја симнам на Play Store, ама неможам да ја најдам.

За што е апликацијата што ја избришав? Дали со тоа што ја избришав може да настане некој проблем кај телефонот и апликациите во него? Чаре?

:)

Луѓе ПОМОШ!!!

Имам Андроид телефон и по грешка ја избришав апликацијата Google Play services, ја барав повторно да ја симнам на Play Store, ама неможам да ја најдам.

За што е апликацијата што ја избришав? Дали со тоа што ја избришав може да настане некој проблем кај телефонот и апликациите во него? Чаре?

:)
Апликацијата е за абдејтирање на апликации од гоогле и гоогле плеј стор. еве ти ја тука
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gms&hl=en

Lugje aa kotistam htc sensation i se e super samo koa sakam da uploadiram slika na instagram otkako ke napraam crop predolgo prai loading i ne mrda od toa.moze pomos ?

Sakam da prasam na rutiran mobilen koi aplikacii e najdobro da se koristat?

Titanium backup како најдобра, а зошто сакаш да користиш оние апликации кој бараат рут примесии можат и да ти го оштетат телефонот ако незнаеш како да ги работиш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom