Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Спремни сме да слушнеме понуди од Гејчестер и да го продадеме во ПСЖ.:icon_lol:

Ако си иде Мата тоа е поради тоа што дојде Ширле летово :D Не, сериозен сум, да не дојдеше он (и Вилиан) сакавме нејќевме ќе си останеше Мата и ќе си играше.

А секој трансфер направен овој период (вклучувајќи го и оној на Матиќ) е/ќе биде фејл.

Ако си иде Мата тоа е поради тоа што дојде Ширле летово :D Не, сериозен сум, да не дојдеше он (и Вилиан) сакавме нејќевме ќе си останеше Мата и ќе си играше.

А секој трансфер направен овој период (вклучувајќи го и оној на Матиќ) е/ќе биде фејл.

А ќе положам во сабота? :)

Ја сакам да соберам некоја парица. Ливче за спортска, лото комбинација? :D

А ќе положам во сабота? :)
Би требало да положиш ама оставам простор за изненадување, сепак ретко се случуваат изненадувања така да кога ќе ги добиеш резултатите очекувам лајк од тебе :)

Ја сакам да соберам некоја парица. Ливче за спортска, лото комбинација? :D

Ептен касно ми пишуваш, ова пред 3 саата да го пишеше ќе ти кажев добар сингл, во Бет-сити можеш да типуваш дали натпреварот со најмногу голови на ЕП ракомет ќе има 68 гола, за минус коефициентот е 1,90, отиди утре ако имаш во близина ако е иста границата уплати си сингл за разлика од државата нема да ти побарам процент на добивката, ќе се частите со Донев кога ќе се сретнете (пошто он ќе те части дека поминал а ти дека си фатил спортска)

Во меѓувреме ако му треба некого лесна пара и не сака да се замара со факултет и спортска :
http://forum.kajgana.com/threads/2-evra-za-biznis-idea-procitaj-podetalno.72083/

Мене многу работа ми заврши 10/10 would recommend to a friend would not recommend to a dog.

Еднаш ова :

Sky Sports sources understand Chelsea will listen to offers for Spain international Juan Mata

Па ова :

Sky Sports sources understand Chelsea would want over £35million for Juan Mata.

И... :

MATA EXIT RUMOURS INTENSIFY AGAIN

^ [RUMOURING INTENSIFIES]
1de.php

INTENSIFYING_DOGE.gif

Никој не спомнал дека му е роденден на Кака денеска:
1557593_10152149662394614_1880179504_n.jpg

Има иднина малиов за во Челзи, се надевам дека ќе го купиме за некоја година.

Ако им го дадеме нека се обесат сместа, како не изиграа со Шрек треба и ние у ребра да ги дупнеме, али сумљам во интелегенцијата на управава наша.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom