Фан Клуб: Челзи

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Спремни сме да слушнеме понуди од Гејчестер и да го продадеме во ПСЖ.:icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ако си иде Мата тоа е поради тоа што дојде Ширле летово :D Не, сериозен сум, да не дојдеше он (и Вилиан) сакавме нејќевме ќе си останеше Мата и ќе си играше.

А секој трансфер направен овој период (вклучувајќи го и оној на Матиќ) е/ќе биде фејл.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Ако си иде Мата тоа е поради тоа што дојде Ширле летово :D Не, сериозен сум, да не дојдеше он (и Вилиан) сакавме нејќевме ќе си останеше Мата и ќе си играше.

А секој трансфер направен овој период (вклучувајќи го и оној на Матиќ) е/ќе биде фејл.
А ќе положам во сабота? :)

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.033
Поени од реакции
11.668
Ја сакам да соберам некоја парица. Ливче за спортска, лото комбинација? :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
А ќе положам во сабота? :)
Би требало да положиш ама оставам простор за изненадување, сепак ретко се случуваат изненадувања така да кога ќе ги добиеш резултатите очекувам лајк од тебе :)

Ја сакам да соберам некоја парица. Ливче за спортска, лото комбинација? :D

Ептен касно ми пишуваш, ова пред 3 саата да го пишеше ќе ти кажев добар сингл, во Бет-сити можеш да типуваш дали натпреварот со најмногу голови на ЕП ракомет ќе има 68 гола, за минус коефициентот е 1,90, отиди утре ако имаш во близина ако е иста границата уплати си сингл за разлика од државата нема да ти побарам процент на добивката, ќе се частите со Донев кога ќе се сретнете (пошто он ќе те части дека поминал а ти дека си фатил спортска)

Во меѓувреме ако му треба некого лесна пара и не сака да се замара со факултет и спортска :
http://forum.kajgana.com/threads/2-evra-za-biznis-idea-procitaj-podetalno.72083/

Мене многу работа ми заврши 10/10 would recommend to a friend would not recommend to a dog.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Еднаш ова :

Sky Sports sources understand Chelsea will listen to offers for Spain international Juan Mata

Па ова :

Sky Sports sources understand Chelsea would want over £35million for Juan Mata.

И... :

MATA EXIT RUMOURS INTENSIFY AGAIN

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
^ [RUMOURING INTENSIFIES]

Никој не спомнал дека му е роденден на Кака денеска:

Има иднина малиов за во Челзи, се надевам дека ќе го купиме за некоја година.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Ако им го дадеме нека се обесат сместа, како не изиграа со Шрек треба и ние у ребра да ги дупнеме, али сумљам во интелегенцијата на управава наша.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Vcera mu beshe,na Instagram bash vidov Luiz mu imashe cestitano :D

Kajgana Shop

На врв Bottom