Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ваква пинцета?

101559_lge.jpg

Дали негде има да се најде glow in the dark paint? :)
Имаш fluorescent спреј, светло зелен..

Poster-Board-Fluorescent-Neon-Green-25324-Royal-Brites-L.jpg

Нешо као ^.. У влае у она шо е за спрејови, ако знаеш.. Саботажи кај шо се продаваат. Језда незнам дали ќе ти одговара спреј.

Имаш fluorescent спреј, светло зелен..

Poster-Board-Fluorescent-Neon-Green-25324-Royal-Brites-L.jpg

Нешо као ^.. У влае у она шо е за спрејови, ако знаеш.. Саботажи кај шо се продаваат. Језда незнам дали ќе ти одговара спреј.

Ќе ми заврши работа. Фала. :D А таман и барав некое место кај шо се продаваат спрејови.

Ќе ми заврши работа. Фала. :D А таман и барав некое место кај шо се продаваат спрејови.

Нема проблем, иначе као под земја е.. Знаеш оние дуќаните шо се симињаш по скали.. Епа има до продавницата одма ѕид, ишкртан е цел со тагови/срања.. Таму ги испробуваат сите спрејовите. И ако више зимаш спреј, земи саботажа. Или ренко ако не ти се трошат пари и сакаш да испари бојата после еден ден :D.

Нема проблем, иначе као под земја е.. Знаеш оние дуќаните шо се симињаш по скали.. Епа има до продавницата одма ѕид, ишкртан е цел со тагови/срања.. Таму ги испробуваат сите спрејовите. И ако више зимаш спреј, земи саботажа. Или ренко ако не ти се трошат пари и сакаш да испари бојата после еден ден :D.

Да,да. Ќе го најдам, ич не е проблем. :) Ќе зеам нешо поквалитетно :D

Некој да ми испрати линкови од тие на Fb што се, што продаваат патики, оргинали, фејкој, незнам какви ?

кај се наоѓа Авторска Агенција?
на сите на работа им дојде за данок освен на мене па сеа треба до таму да идам да ми извадат

Не е за овде, ама ќе прашам. Ако те избришат од завод, после пак кога можеш да се пријавиш по година или шест месеци?

Не е за овде, ама ќе прашам. Ако те избришат од завод, после пак кога можеш да се пријавиш по година или шест месеци?
Пред 3-4 години беше после 1 година,ваљда и сеа е толку.би требало да има некое инфо на сајт кај нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom