A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Редовни пациенти им станаа Мајами на Атланта.
проверете пред да пишетеНели? Прва победа во десет утакмицапроверете пред да пишете
пред некоја недела изиграа Х, Мајами тепаше на продолженија. 
Ме само дилдоава ме знаат кај сме,ни гзот ме знаат кај им е нивен ... Ти јадат трици она ова,шерифуваат,најнапредна нација демек,не знаат ништо кажано .... не им е прв пат на овие,и на другиве тимови ... Толку се паметми,не знаат компјутер да проверат ....![]()
.Кој е спремен да остане до кај 7 сабајле,нека ја изгледа,мислам дека нема да згреши.Нели? Прва победа во десет утакмицапроверете пред да пишете

Знаат за Словенија,Тибет,не знаеле за нас, навистима знаелеДобро јас не знам како да ви објасни човек дека во Америка не се замараат и не знаат за вукојебината наречена Македонија. Ги заболе цеф за Македонија, една педа земја сместена во јужниот дел на Европа. Не сме Шпанија или Франција па да речеш се избламирале. Аман, не знам зошто сте толку горделиви...

Знаат за Словенија,Тибет,не знаеле за нас, навистима знаеле![]()

Добро јас не знам како да ви објасни човек дека во Америка не се замараат и не знаат за вукојебината наречена Македонија. Ги заболе цеф за Македонија, една педа земја сместена во јужниот дел на Европа. Не сме Шпанија или Франција па да речеш се избламирале. Аман, не знам зошто сте толку горделиви...