НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos:
995605_10153711896880277_1585504253_n.jpg

Нели? Прва победа во десет утакмица :D проверете пред да пишете

се збуни изглеа :) пред некоја недела изиграа Х, Мајами тепаше на продолженија.

Иначе 7 по ред губат Атланта..

Ме само дилдоава ме знаат кај сме,ни гзот ме знаат кај им е нивен ... Ти јадат трици она ова,шерифуваат,најнапредна нација демек,не знаат ништо кажано .... не им е прв пат на овие,и на другиве тимови ... Толку се паметми,не знаат компјутер да проверат .... :(

Ме само дилдоава ме знаат кај сме,ни гзот ме знаат кај им е нивен ... Ти јадат трици она ова,шерифуваат,најнапредна нација демек,не знаат ништо кажано .... не им е прв пат на овие,и на другиве тимови ... Толку се паметми,не знаат компјутер да проверат .... :(

Добро јас не знам како да ви објасни човек дека во Америка не се замараат и не знаат за вукојебината наречена Македонија. Ги заболе цеф за Македонија, една педа земја сместена во јужниот дел на Европа. Не сме Шпанија или Франција па да речеш се избламирале. Аман, не знам зошто сте толку горделиви...

Мислам дека Голден Стејт-Инди ќе биде утакмичиште,посебно тоа што Кари се пали ептен на домашна атмосфера:D.Кој е спремен да остане до кај 7 сабајле,нека ја изгледа,мислам дека нема да згреши.

Браво Перица,career high 17 поени против шампионот.(y)

@Stefan-kobe
Доста правиш репост бе хеј.:LOL::icon_mrgr:

Добро јас не знам како да ви објасни човек дека во Америка не се замараат и не знаат за вукојебината наречена Македонија. Ги заболе цеф за Македонија, една педа земја сместена во јужниот дел на Европа. Не сме Шпанија или Франција па да речеш се избламирале. Аман, не знам зошто сте толку горделиви...
Знаат за Словенија,Тибет,не знаеле за нас, навистима знаеле :D

Знаат за Словенија,Тибет,не знаеле за нас, навистима знаеле :D

Можеби затоа што порано имало играчи од Словенија во НБА? Нестеровиќ на пример? Тибет знаеме зошто го знаат. Не најозбилно, немаат ама баш никаква допирна точка со Македонија, а и ние немаме нешто по што би не препознале, нешто свестко мислев, ко Србија што го има Ѓоковиќ.

Браво Перица,career high 17 поени против шампионот.(y)

@Stefan-kobe
Доста правиш репост бе хеј.:LOL::icon_mrgr:

Каков репост бре? :D

Сепак, професионалци се и не смеат да грешат background на играч, погрешно го представуваат пред светот, ''MVP of the Bulgarian national Team?''-WTF пеер, нека отворат википедија да им ебам све.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom