Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Да, јас сум. Картичката е издадена од НЛБ Тутунска банка, Виза Електрон.

Не сакаш да се буташ со пензионери на шалтер, а? :)
Во секој случај провери колкав лимит си ставил ти. НЛБ неможе да ти стави дневен лимит без твое барање или пак да не го тргне ако побараш (едит: помал од 100.000 нели).
--- надополнето: 31 декември 2013 во 17:05 ---
Ако имаш кеш секако дека можеш колку сакаш да вадиш :D
--- надополнето: 31 декември 2013 во 01:16 ---
си добил ли ти некој џоб од нив до сега и ако да што си работел и колку време ?

Овие се клиенти на oDesk и бараат редовно луѓе и таму, така да референцирај се на твојот акаунт за полесно да закачиш.

Lugje imam problem so neobux , ne mi dava opcija da si prefrlam na paypal vika vasata zemja ne e podrzana a jas si verifikuvav smetka, sto da pravam sega, nejkam na toa payza slusnav zima ogromna provizija?

Lugje imam problem so neobux , ne mi dava opcija da si prefrlam na paypal vika vasata zemja ne e podrzana a jas si verifikuvav smetka, sto da pravam sega, nejkam na toa payza slusnav zima ogromna provizija?
5-6 долари месечно е многу, не повлекувај такви големи суми, затоа те блокираат. Барем до 2-3 долари месечно нека ти биде withdraw.

5-6 долари месечно е многу, не повлекувај такви големи суми, затоа те блокираат. Барем до 2-3 долари месечно нека ти биде withdraw.

ne bilo toa problemot , ne ja priznavaat makedonija, vika koga sum se registriral sum odbral makedonija a paypal ne isplakjal tamu i sega me primoraa da prefrlam na payza.

Ве молам кажете ми како да извадам пари во Македонија од необукс... фала однапред.. дали има некој начин а да не платам премногу провизија

Баш ме насмеаа овие со блогов, си стаиле текст се како оди тоа таму само за да се регистрираат луѓе преку нив, се регистрирав само за да видам за што се работи, уште од старт ми беше јасно ама ај си викам, иначе се работеше за некој PTC сајт, ти даваат упатсво како да се регистрираш преку нив, со нивни реферал...

95DBkEe.png

Зимале 300-350 евра месечно... :pos:

Баш ме насмеаа овие со блогов, си стаиле текст се како оди тоа таму само за да се регистрираат луѓе преку нив, се регистрирав само за да видам за што се работи, уште од старт ми беше јасно ама ај си викам, иначе се работеше за некој PTC сајт, ти даваат упатсво како да се регистрираш преку нив, со нивни реферал...

95DBkEe.png

Yeah right :pos:

Може звучи смешно ама факт е дека поради нив економијата ни е на високо место.

95DBkEe.png

:pos::pos::pos:

Ве молам кажете ми како да извадам пари во Македонија од необукс... фала однапред.. дали има некој начин а да не платам премногу провизија

Повеќе ти се исплаќа тие 5-60 ден. што си ги заработил на NeoBux да ги донираш на Википедиа или во други добротворни цели, Господ ќе ти плати подоцна, без провизија.

Здраво момци! Нов сум на форумот но веке подолго време сум во интернет заработката... Не сакам да такви сајтови како Neobux но работам и барам соработник од Македонија од било каде во мојот разработен начин на заработка... Заработката е навистина голема но ке мора да се разговара за ова сериозно на маса и очи во очи! Преферирам да ме контактираат момци кои заработуваат најмалку 400 евра бидејки се разбира ке размениме квалитетни мислења. И нека не ме контактираат момци кои немаат заработено онлајн барем 200 евра месечно! Ке дојдам кај и да било!

Здраво момци! Нов сум на форумот но веке подолго време сум во интернет заработката... Не сакам да такви сајтови како Neobux но работам и барам соработник од Македонија од било каде во мојот разработен начин на заработка... Заработката е навистина голема но ке мора да се разговара за ова сериозно на маса и очи во очи! Преферирам да ме контактираат момци кои заработуваат најмалку 400 евра бидејки се разбира ке размениме квалитетни мислења. И нека не ме контактираат момци кои немаат заработено онлајн барем 200 евра месечно! Ке дојдам кај и да било!

Газда Зеко ти си бе ? o_O:confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom