Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Мата за крило првично, ни фали лево крило, летово ќе видиме што со Руни, мада сигурно ќе го пуштат на фри наредно лето ако не сака да потпише договор. Е треба некој ко Сколс, тоа е проблем што не го реши ни Фергусон а не го реши ни Мојс, се надевам летоска конечно ќе се реши.

Не верувам дека ќе го пуштите Руни на фри ако неќе да потпише нов договор. 30че сигурно ќе се извадат од ПСЖ, а не верувам дека има таква екипа што може да си дозволи да изгуби 30 милиони ради некој инат кој може и нема да се исплати. И Дортмунд се изглупира така со Левандовски, па кога ќе го увидат тоа не верувам дека би пуштиле уште еден играч на ист начин.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
http://www1.skysports.com/football/news/11661/9126174/juan-mata-to-manchester-united-gary-neville-not-sure-he-fits-philosophy

Интересни мислења на Гери и Карагер. Јас сеуште останувам на истото дека на прв поглед не е тоа што ни треба, сепак иронично би било сега да зборуваме друго, а бевме против Озил кој практично е ист играч :).

Ама почнува да ме предомислува само она пустото... They need a signing. Зашто стварно ни е потребен битен трансфер... Ај да не ги повторувам Гери и Карагер, слушнете ги, се согласувам со се.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
http://www1.skysports.com/football/news/11661/9126174/juan-mata-to-manchester-united-gary-neville-not-sure-he-fits-philosophy

Интересни мислења на Гери и Карагер. Јас сеуште останувам на истото дека на прв поглед не е тоа што ни треба, сепак иронично би било сега да зборуваме друго, а бевме против Озил кој практично е ист играч :).

Ама почнува да ме предомислува само она пустото... They need a signing. Зашто стварно ни е потребен битен трансфер... Ај да не ги повторувам Гери и Карагер, слушнете ги, се согласувам со се.
Не можеш да ги споредуваш Мата и Озил, Озил на крило е анемичен, Мата растураше таму со Челзи две сезони.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
Не можеш да ги споредуваш Мата и Озил, Озил на крило е анемичен, Мата растураше таму со Челзи две сезони.
Доста е различна дефиницијата на крило кај Челзи и кај нас, барем пред доаѓањето на Хазард, ама Мата никогаш не бил толку агилен па да може да се прави споредба со Хазард. А и Озил сме го гледале само на десно крило, а Мата играше централно и лево.

Не гледам некоја голема разлика меѓу двајцата, искрено. Леваци, креативни, далеку од класични крила, и мнооогу лоши дефанзивно... Последново не се толерира многу во 4-4-2 :). Ама можеби си имаме некои планчиња и промени и на формацијата, па затоа не сум скроз против трансферов.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Колкава сензација и навлажнување за насловната на телеграф ,мислев готово е ,пратена е понудата, а тоа ни траг ни глас од понуда:facepalm:
Може си ги мерат преку веснициве односно опипуваат пулс до каде може да се тера со мата,ваљда не сакаат уште една бламажа.
АМА АКО го донесат по некоја случајност не знам што ќе правам ,најверојатно измешани реакции ке бидат : :D :confused: :X3: :pipi: :drk: :place: :ROFLMAO: :cuc:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.138
Поени од реакции
1.743
Момци за понуди не е проблем, играчиве нејкат да доаѓаат во тим кој иде се подоле и подоле. Зашто да оди во Јунајтед кога Реал/ПСЖ/Барса/Сити му нуди многу повеќе можности од финансиски и компетитивен аспект? Ама ќе се опраиме бе, сезонава ќе биде само формалност до крај, верувам во живот после Ферги и во Мојс, само:

:D
п.с цело време ве читам, само ретко пишувам сега, послаб сум со време а и помалку утакмици гледам поради временската разлика :/
п.п.с кој има време нека ја прочита книгата на стариот стварно ремек дело е, после ова уште повеќе му се воодушевувам и восхитувам како човек и како тренер.

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.236
Поени од реакции
351
Мата не ни играл како крило во челси ... Многу убаво си кажаа двајцава, ни треба класа играч/и кои ќе ги дигнат и другите.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Ако веќе сме во потрага на лево крило.....:D
konop.jpg

На квалификацискиот натпревар против Англија, душата му ја истаде на Вокер, кој важи за еден од "најдобрите" десни бекови во Англија.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мата не ни играл како крило во челси ... Многу убаво си кажаа двајцава, ни треба класа играч/и кои ќе ги дигнат и другите.
Мата не играл крило во Челзи??? втф? Мата има поинаков пристап на играта од крилата на кои сме навикнати ние, тоа рекоа овие над мене. Тој е нешто помеѓу инсајд форвард и играч со free role кој го има насекаде по напаѓачката линија. Мојс и во Евертон играше со инсајд форвард крила како Миралас, Пиенар. Дури и Ешли Јанг и Јанузај се исто инсајд форвард, жити Валенсија што е стандард крило.

Ако Мата не е класа играч и не би не подобрил, не знам што да ви кажам друго, I'm out.

штом Гери одма се јави со коментар секако има нешто и ќе упатат понуда а дали ќе е прифатена ќе видиме.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Ако веќе сме во потрага на лево крило.....:D

На квалификацискиот натпревар против Англија, душата му ја истаде на Вокер, кој важи за еден од "најдобрите" десни бекови во Англија.
Гоше одма вика
и се впушта во скаутирање :D

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.236
Поени од реакции
351
Мата не играл крило во Челзи??? втф? Мата има поинаков пристап на играта од крилата на кои сме навикнати ние, тоа рекоа овие над мене. Тој е нешто помеѓу инсајд форвард и играч со free role кој го има насекаде по напаѓачката линија. Мојс и во Евертон играше со инсајд форвард крила како Миралас, Пиенар. Дури и Ешли Јанг и Јанузај се исто инсајд форвард, жити Валенсија што е стандард крило.

Ако Мата не е класа играч и не би не подобрил, не знам што да ви кажам друго, I'm out.

штом Гери одма се јави со коментар секако има нешто и ќе упатат понуда а дали ќе е прифатена ќе видиме.
мислам на класично крило како Валенсија, ете баш како карагер што кажа.

Kajgana Shop

На врв Bottom