P
parvati
Гостин
Сакам да купимо нештооооо
е а нерешено ке ги извадимо ли на Сандерленд
ребраф ме другари у наише
е а нерешено ке ги извадимо ли на Сандерленд
ребраф ме другари у наише

Мата за крило првично, ни фали лево крило, летово ќе видиме што со Руни, мада сигурно ќе го пуштат на фри наредно лето ако не сака да потпише договор. Е треба некој ко Сколс, тоа е проблем што не го реши ни Фергусон а не го реши ни Мојс, се надевам летоска конечно ќе се реши.
Не можеш да ги споредуваш Мата и Озил, Озил на крило е анемичен, Мата растураше таму со Челзи две сезони.http://www1.skysports.com/football/news/11661/9126174/juan-mata-to-manchester-united-gary-neville-not-sure-he-fits-philosophy
Интересни мислења на Гери и Карагер. Јас сеуште останувам на истото дека на прв поглед не е тоа што ни треба, сепак иронично би било сега да зборуваме друго, а бевме против Озил кој практично е ист играч.
Ама почнува да ме предомислува само она пустото... They need a signing. Зашто стварно ни е потребен битен трансфер... Ај да не ги повторувам Гери и Карагер, слушнете ги, се согласувам со се.
Доста е различна дефиницијата на крило кај Челзи и кај нас, барем пред доаѓањето на Хазард, ама Мата никогаш не бил толку агилен па да може да се прави споредба со Хазард. А и Озил сме го гледале само на десно крило, а Мата играше централно и лево.Не можеш да ги споредуваш Мата и Озил, Озил на крило е анемичен, Мата растураше таму со Челзи две сезони.
Мата не ни играл како крило во челси ... Многу убаво си кажаа двајцава, ни треба класа играч/и кои ќе ги дигнат и другите.Не можеш да ги споредуваш Мата и Озил, Озил на крило е анемичен, Мата растураше таму со Челзи две сезони.
Мата не играл крило во Челзи??? втф? Мата има поинаков пристап на играта од крилата на кои сме навикнати ние, тоа рекоа овие над мене. Тој е нешто помеѓу инсајд форвард и играч со free role кој го има насекаде по напаѓачката линија. Мојс и во Евертон играше со инсајд форвард крила како Миралас, Пиенар. Дури и Ешли Јанг и Јанузај се исто инсајд форвард, жити Валенсија што е стандард крило.Мата не ни играл како крило во челси ... Многу убаво си кажаа двајцава, ни треба класа играч/и кои ќе ги дигнат и другите.
Гоше одма викаАко веќе сме во потрага на лево крило.....
На квалификацискиот натпревар против Англија, душата му ја истаде на Вокер, кој важи за еден од "најдобрите" десни бекови во Англија.
мислам на класично крило како Валенсија, ете баш како карагер што кажа.Мата не играл крило во Челзи??? втф? Мата има поинаков пристап на играта од крилата на кои сме навикнати ние, тоа рекоа овие над мене. Тој е нешто помеѓу инсајд форвард и играч со free role кој го има насекаде по напаѓачката линија. Мојс и во Евертон играше со инсајд форвард крила како Миралас, Пиенар. Дури и Ешли Јанг и Јанузај се исто инсајд форвард, жити Валенсија што е стандард крило.
Ако Мата не е класа играч и не би не подобрил, не знам што да ви кажам друго, I'm out.
штом Гери одма се јави со коментар секако има нешто и ќе упатат понуда а дали ќе е прифатена ќе видиме.
Лево бекче на Севиља ако не се лажам, 2-3 пати го имам гледано добар играч ми се виде дека е.Koj e pa sea ovoj Alberto Moreno ,demek sme pratile ponuda 12milioni
Ај да видиме и овој кога нема да дојдеЛево бекче на Севиља ако не се лажам, 2-3 пати го имам гледано добар играч ми се виде дека е.