Фан Клуб: Интер

JUST IN: INTER STOPPED GUARIN-VUCINIC DEAL AFTER FANS REACTION!
:pos:
Која беда од тим сме моментално, не толку на терен колку надвор од него..

Syn за тоа со Морати, потенцирав за резултатите.
Да бе, има шанса да се повлечат од здеклата после реакцијата на навивачите, незнам колку пратите ама на фејс лудило праат жабариве, на официјалниот сајт имсе оставија.

Само за Толдо и Матераци се овие и за никој друг, Бранка, Фасоне и Аусилио.

Инаку не паѓајте на муабетите Гуарин сакал у Јуве, одма се виде какви се реакциите па тоа го пуштија, и Трамонтана глеам си го шитнал газот вика добиваат Интер со зделкава, абе до вчера пораки со Мур си праќаше Гуарин као демек сеа оп у јуве сакал да иде. Ама не им поминува ова, и CN излегоа со став дека ова е премногу, постојат сега изгледни шанси трансферот да се блокира но тоа не го занемарува фактот дека овде е права калакурница, не се знае кој јаде кој пие.

Дај бе Сабатини нека дојде, таква фаца е бе, и Матрикс нека го потпишат нека има било каква функција, нека се консолидираат работите, вака и дефинитивно не иде. срамота е ова.

п.с. Според гдс, Тихо го блокирал трансферов, незнам колку е сигурно ова инфо, сеа на нет видов.

Матрикс и чистач нека го потпишат ќе е корисен за клубов, има да рога се што е непотребно. До кое дереџе дојдовме еј, не ми се верува. :facepalm:

Јесте да не го можам многу Гуарин, ама ако се случи ова тогаш пишете му крст на клубов. Вучинич + 3 милиони?? Пљачка тречег рајха е ова! :facepalm:
Бев all-in за да го продајме 18 милиони, и со парите да земиме асолен играч + уште еден асолен со еве пример парите од Ранко. Ама ова ... не знам. Треба книга да се напиши, How to fuck up club in 3 years.

Cover up story. Мацари да притискал за играчи ќе му склопеа тим до сега и ќе бевме втори.

Мене не ме чуди ова што Мацари притискал за него,знам едно време го сакаше и во Наполи,а добро знаеме што прави Мацари со напаѓачите,така да кога веќе тренерот го има главниот збор,желбата на играчот е помалку битна.

Треба пак да почнат со фрлање ствари ...ама место мопед, може да го фрлат Бранка ...или евентуално да ја фрлат жена му - на трибина !

Curva Nord ни е задна надеж :D
http://www.fcinternews.it/focus/vucinic-marcia-indietro-inter-si-blocca-tutto-139674
гугл транслејт офкорс
the_north_remembers_by_bbboz-d68fhma.jpg

Ја од кога јадам гомна дека Марко треба да добие улога у екипава, да дрма.. Исто и Толдо треба да го стаат поблиску до екипата а не таму амбасадор ми го стаиле да ми доаѓа у куманово да го ебам.. Толдо и Манта за сеење страв и трепет.

http://www.fcinter1908.it/primo-pia...arin-alla-juve-ora-a-troppo-e-annuncia-102880

па тоа бе,редно беше да се јавите и вие да ви ебам семката,сега партали низ Милано ааааајјјдеееееееееееееееееееееееееееее
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 18:35 ---
П.С се решиле навијачиве да ја средат работава,само јако момци,почнете и писма со куршуми да праќате <3

http://www.fcinter1908.it/in-eviden...-ne-va-nervosissimo-zero-dichiarazioni-102881

После реакцијата на навивачите Гуарин останува во Интер (y)

Сега ќе би каже Тохир останувањето на Гуарин е најголемо засилување за нас,трансфер пазарот е завршен. :icon_lol:

Берлу стајл :)

Сега пак Гуарин се заканил ако не се оствари трансферот немало да се појави на тренинг .... аиииииииии трагикомедии :confused:

Сега пак Гуарин се заканил ако не се оствари трансферот немало да се појави на тренинг .... аиииииииии трагикомедии :confused:

А кога не ги бара некоја голем клуб, не можеш да ги избркаш, ќе дремат цела сезона на клупа, само да земаат голема плата.

Многу лигаво од Гуарин. Не смее Интер да дозволи вака да биде уценуван. И да го продадат, никако во Јувентус. Утре секој ќе може да уценува вака. Ако може сега Гуарин, зошто не би Ковачиќ или било кој друг?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom