Фан Клуб: Интер

се спремаме за фер плејот бе и пополнуваме дупки :icon_lol:
299c2911fb47b44db6afc7aa06227d4a,62,37.jpg

Наводно Гуарин сакал да иде у Јуве и нашиве направиле све да му ја исполнат желбата.. Па добро бре мајку му ебам, па речи му океј дојди во канцеларија да разговараме, у меѓувреме ги викаш Матераци и Толдо да `разговараат` со него на само.. А за тоа време праќаш хеликоптер по Адриано да дојде да му удри одеднаш два бокса у фаца, исто како на Марко Канеира у тепачката против Валенсија..

Да сум претседател на Интер и да ми каже играч дека има желба да игра во Јуве, директива му ја уништувам кариерата! Го праќам на позајмица у Серија Ш, и никад да не заигра професионален фудбал.

Тек сеа се ставам на нет денеска, ве молам кажете ми дека не е официјално ова за Гуарин и Вучинич.

Го сакав јас Вучко кога си одеше од Рома, али сега и плус за Гуарин...

Та преку тасета, over and out

Да сум претседател на Интер и да ми каже играч дека има желба да игра во Јуве, директива му ја уништувам кариерата! Го праќам на позајмица у Серија Ш, и никад да не заигра професионален фудбал.

Тек сеа се ставам на нет денеска, ве молам кажете ми дека не е официјално ова за Гуарин и Вучинич.

Ама затоа не си претседател..во бизнис сферата каде се вртат милионски суми многу поинаку ќе размислуваш...

Иначе да официално е

Колку и да сакам да пробам да најдам логика во овој апсурдно глуп потек неможам. Од искуство знам дека немаат идеја што сакаат да направат и дека ова им е само импулсивно делување, значи им се пружило шанса да заработат 3-4 мил со трампа и ја користат, без разлика колку идиотска е.

И што ќе му правиме ние на Вучиниќ, кој ќе пренесе топки на нивна половина?
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 18:10 ---
Не се палете,Мацари се повеќе и повеќе притискал за Вучиниќ.

Cover up story. Мацари да притискал за играчи ќе му склопеа тим до сега и ќе бевме втори.

Не се палете,Мацари се повеќе и повеќе притискал за Вучиниќ.

Абе да му ебам јас женаму на тој Мацари..што видел тој во Вучинич што ние не гледаме?..да не случајно е класа играч,или пак ора по теренот напред-назад што толку го запрепастил ,или па можеби оваа година е во страншна форма па дотолку да притиска за него?...Вучинич е невидена мрза од играч и ништо нема да напрај во Интер освен што ќе лапни пари и ќе дреми на клупа..

Колку и да сакам да пробам да најдам логика во овој апсурдно глуп потек неможам. Од искуство знам дека немаат идеја што сакаат да направат и дека ова им е само импулсивно делување, значи им се пружило шанса да заработат 3-4 мил со трампа и ја користат, без разлика колку идиотска е.

И што ќе му правиме ние на Вучиниќ, кој ќе пренесе топки на нивна половина?

Камбијасо со дијагонала, што не ти е јасно?

JUST IN: INTER STOPPED GUARIN-VUCINIC DEAL AFTER FANS REACTION!
:pos:
Која беда од тим сме моментално, не толку на терен колку надвор од него..

Syn за тоа со Морати, потенцирав за резултатите.

Maцари притислак за Вучкко, Вучко не сакал да замине од Италија (имал понуда од Зенит и Тотнем) поради фамилијата, Јуве сакале да го дадад Вучко ама за Гуарин (Конте го сакаше уште пред 2 год пред вие да потпишете), плус Гуарин имал желба за во Јуве (нормално да освојува титули)... Сите коцки се поклопија :ROFLMAO:

JUST IN: INTER STOPPED GUARIN-VUCINIC DEAL AFTER FANS REACTION!
:pos:
Која беда од тим сме моментално, не толку на терен колку надвор од него..

Syn за тоа со Морати, потенцирав за резултатите.

Озб. си ?

I posle cela ovaa drama izgleda Curva Nord ke bidat spasitelite na nasiot beden momentalen inter :)

Aматеризам и ренесанса, управата наша смрдлива се извадила од памет од заканите од ЦН и го блокирале трансферот..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom