Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.680
- Поени од реакции
- 49.082
се спремаме за фер плејот бе и пополнуваме дупки![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се спремаме за фер плејот бе и пополнуваме дупки![]()
Наводно Гуарин сакал да иде у Јуве и нашиве направиле све да му ја исполнат желбата.. Па добро бре мајку му ебам, па речи му океј дојди во канцеларија да разговараме, у меѓувреме ги викаш Матераци и Толдо да `разговараат` со него на само.. А за тоа време праќаш хеликоптер по Адриано да дојде да му удри одеднаш два бокса у фаца, исто како на Марко Канеира у тепачката против Валенсија..
Да сум претседател на Интер и да ми каже играч дека има желба да игра во Јуве, директива му ја уништувам кариерата! Го праќам на позајмица у Серија Ш, и никад да не заигра професионален фудбал.
Тек сеа се ставам на нет денеска, ве молам кажете ми дека не е официјално ова за Гуарин и Вучинич.
Не се палете,Мацари се повеќе и повеќе притискал за Вучиниќ.
Не се палете,Мацари се повеќе и повеќе притискал за Вучиниќ.
Колку и да сакам да пробам да најдам логика во овој апсурдно глуп потек неможам. Од искуство знам дека немаат идеја што сакаат да направат и дека ова им е само импулсивно делување, значи им се пружило шанса да заработат 3-4 мил со трампа и ја користат, без разлика колку идиотска е.
И што ќе му правиме ние на Вучиниќ, кој ќе пренесе топки на нивна половина?
Камбијасо со дијагонала, што не ти е јасно?
JUST IN: INTER STOPPED GUARIN-VUCINIC DEAL AFTER FANS REACTION!
Која беда од тим сме моментално, не толку на терен колку надвор од него..
Syn за тоа со Морати, потенцирав за резултатите.