Љубов или „милионче“, што би одбрале вие?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Ако би требало да одберете меѓу милион евра и љубов што би одбрале?

• Вкупно гласачи
    251
Ja ne sum sretnala do sega nekoj da ima milionche, a da ne bide sakan. Må toa ljubov frshti od site strani, ako se odlucish za milionche kje mora da go sakash povekje od site. Vo sprotivno, ostana i bez ljubov i bez milionche.

Не сакам да гласам за анкетава, нема уште неколку опции, покрај овие 2 треба и
3. И љубов и милионче
4. Ни љубов ни милионче (можда се 10 :D)
Има и подваријанта на 3. Глумиш љубов за да и/му го ќариш милиончето. :P

љубов, ама и пари, и тоа мои. не би да зависам од некој друг финасиски. плус, колку и да сакаш некој, проблеми предизвикани од мањак на пари можат и те како да расипат све, или бар доста да го отежнат животот. џабе што се сакате ако немате како децата у школо да ги пратите или да ги облечете.
колку што влијае на луѓе тоа што имаат многу пари, исто толку влијае и немањето, па затоа фина средина, во све!

Милионче.
Ценам љубов, ама од љубов не се живее. А со милиончево ќе се снајдам некако.

Иако се потребни и двете, како минува времево сфаќам дека милиончето ќе го изберам.
Имаш милионче и љубовта по тебе ќе се лепи :)

кога би можел/а да одбереш помеѓу милион долари и љубовта на твојот живот, што би си купил/а со парите ?

Eee be materijalisti nizaedni!! Ccc...

A ako imavte €3mil u banka, sto ke biravte, ljubov ili uste edno milionce?
Tesko se zarabotuva posteno, remember...

Гласав за парите (иако и милионче ми е малку мене , секогаш сакам повеќе ) , бидејки не верувам во љубов, онаа вистинската.

Тоа можда постоело во времето на баба ми, но денес чисто сумљам. Така да, пари си се пари , можам да си дозволам се што ми сака душичкава , ако ми е до секс, ке си платам и тоа задоволство и ке си бидам во топ форма.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom