Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сашко Станинов, ви кажаа и погоре![]()
не е можно да сме олку прост и сељачки народ.Станав сабајле да го глеам на телевизија фрлањето на крстот и што да видам,боље да пуштев Томи и Џери да глеам,отколку неразбраните мајмуни што не се разбираат од збор и не поштуваат обичаи.
И реков на баба ми убаво додека глеавме,овие бабо се фрлаат ради телевизорите,јамболиите и златото што ќе го добијат,а не поради верувањето во Бога и обичајот како што е.Изгуби веќе Водици смисла,уште пред некоја година кога во Кочани се истепаа за крстот.Ги гледав и другите клипови и на моменти се смеам,на моменти ми е жал па на крај се заппрашувам во кој круг од пеколот ќе им оди душата на таквите луѓе.
Тој па у Штип го украл крстот од жената,да му го пуштиш Мандинго да го изебе и да го стаиш на клада да гори,маме му ебам негово.
Овој од Скопје што го фати крстот мислам дека е од Кратово,нека иде таму у базен нека се фрла и нека го фаќа крстот.Ам таму нема телевизори,злато и јамболии.
Па уште и како се израдува леле мајко,небаре добил на спортска милион и пол од Бет Сити и тоа во 96 минута.
Да ти се мочам во сељакот глуп и неизживеан,нека те научат прво дома твоите за христијанската вера и како треба да се однесуваш,па после кажувај гачки по весници и телевизии.
Пу да ви ебам тоа сељаците,од вас ми се гади што сум Македонец.
Опасна женска оваа Ana Marija Vukovska
Милина да ја гледаш![]()
Zatoa ne se soglasuvam so site sto vikaat deka Vucik e seljak. Covekot ne e ni malku seljak, naprotiv, toa e covek sto zarabotuva na gluposti od seljaci.Драгче (Вучич) на времето организираше у своите супер-мега-фамозни „5 минути“ нешто слично на ова. Во еден детски базен, избраниот „среќник“ од публика во еден детски базен (не повеќе од 2м дијаметар и 50цм висок) фаќаше некои кеси со кафе...како се враќал типот мокар до дома у сред вакви зими неќам ни да знам - срам ми беше да гледам какво понижување им праеше сељандурата....
Ги гледам сега денешниве видеа од „настанов“ и многу ме потсеќаат на тоа - простачки, дивјачки, примитивно, срамота - да не ти се верува дека се случува, да не ти се верува дека се претставуваме како „чудесна, прекрасна“ земја што тропа на сите врати - ама не мразат пошо сме големи - ѓубре сме бе....е***е си мајката Македонци, не знам у кои рупи сте се криеле, до пред 15-20 години, ама дур ве немаше у јавност, беше прекрасно - за леб да немате да јадете!