Водици - Скопје 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Kolku treba da si kreten da skoknes direkt vo kamen ladna voda? I ne deka pazat da ne povredat nekogo, na glava ke mu sleta :tapp:
Стандард неколку години уназад скокаат вака костумосани од брод. И нишо не се десило до сега нема ни да се деси, се знајт околу бродојне кој можи да се вртка
2.jpg

Аааааааааааааааааа не можам ова е крајот! :pos: :pos: :pos:

Пази нејќат да се нурнат у базен со метро вода за да го најдат крстот а после се џиткаат ласти и бомби у него. :cuc:

Мојата чудесна земја. :гик:

Стандард неколку години уназад скокаат вака костумосани од брод. И нишо не се десило до сега нема ни да се деси, се знајт околу бродојне кој можи да се вртка
2.jpg
Abe i Irwine cepkase zmii i krokodili po cel den, znaese kako i se desi losoto na kraj. :)

Ne me sfakajte pogresno ama imam videno sekakvi slucai predizvikani od vakvi skokovi, pogotovo vlaganje so skok vo kamen voda, od infarkt i smrt do povredi na rbetot i malce sum alergicna na skokacki egzibicii.

ne beram ic za degenive, beram za nekoj sto ke go nosat na dusa posle.

Далеку беа овие во вода од местото кај што „слетаа“ двајцава. А за тоа дека скокаат загреани со топла ракија во ладна вода доволно се возрасни.

Abe i Irwine cepkase zmii i krokodili po cel den, znaese kako i se desi losoto na kraj. :)

Ne me sfakajte pogresno ama imam videno sekakvi slucai predizvikani od vakvi skokovi, pogotovo vlaganje so skok vo kamen voda, od infarkt i smrt do povredi na rbetot i malce sum alergicna na skokacki egzibicii.
Каква им гла-таква им капа. Се покажале досега дека знаат да скокаат:)
Мене лично ме нервираат оние шо ќе се налокаат ракија ко невидени и одма влегвет в езеро и после ќе прат осмици. Епа ќе прат.

Aaa uste poarno ako bile so rakija zgreani, rakijata vazodilatacija na kapilarite pravi, bonbonce (y) nema veze aj da ne drobam :)

Че дадам мое критично мислење .... Палење оган , Фрлање по крстот ... Тешка глупост која не знаат ни како да ја изведат .... Единствено шо поштуем е само Коледе, прекрасно нешо ,поготово за малине деца ... убав обичај ... но батали и тоа не знаеме шо како се праи ... а пак лепче со паричка ..... МОРАЛО 6ти !!! внуче .... Така било отсекогаш ... :notworthy: кого лажеш .... на Василица ти се ооооо бе , франкфутѕ ..... се праи .... :cenzura:
--- надополнето: 19 јануари 2014 во 21:02 ---
EVE I NIE HERE VO OSTREJLIJA GO FAKAVME CROSSO. SINO VILIJAM PROBA DA GO FATI AMA LUCK IMASE SINO NA KOMSIJATA DZORDZ.
СИ помислуваш дека се Колумбо ... че одат да ги крстат Абориџините .... ми доаѓа мисла од филмот , коа Колумбо прв пат стапнува на копно .... океан у позадина :ROFLMAO:

Филип Черноземски
  • Оглас: Продавам осветен плазма телевизор, модел од Водици 2014 година
  • "Ќе одам да пријавам во полиција кражба на крстот" Во штипско Ново Село, се пишува историјата на христијанството.
  • Ново поле во CV: Колку пати си го фатил крстот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom