Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 11.885
- Поени од реакции
- 21.818
ти го реплицирав она што ти и пола фан клуб го правите после секој натпревар , давате без врска забелешки и ги редите под реден број играчите со на крај од секоја реченица, фала, чао , пшријатно стар бил ова она. прваче да беше немаше да се повторува после секој натпревар со забелешкиве.И пак постот ти нема смисла.
Што кај мене нема логика?
Со Евра очаен на толку натпревари (што најверојатно и на тренинзи бил и тренерите биле свесни за тоа) и играч кој би можел да го замени достојно, би играл Евра?
Да беше Бутнер доволен ќе играше. Што да не на жими мајка се избира тимот? Си знае тренерот на кој колку му се можностите. Како бе може вие од пред компјутер да знаете повеќе?
Очигледно е. Штом не игра не е доволно добар или не е спремен.
Со повредата на Евра, бековската позиција мора да се покрие, затоа што ако останеме на Бутнер ќе станеме решето (а сега сме швајцарско сирење).
Играч што најмногу ни треба е од средниот ред ама нема слободен зимава. Затоа и нема да се случи трансфер на таа позиција.
Евра - бутнер, се гледа колку мојс знае кој колку е подготвен, после подолготрајна пауза ги фрли во оган џонс и јанг иако се гледаше дека од марс не се фит ... ама нели мојс знае ние не знаеме, затоа и џонс го исфрлаа од игра како мало дете ( ето со 35 години ) а јанг друга приказна, само зафаќа место во први 11 на тие што беа денес на клупа. што е со заха што е со кагава, нани потпиша 5 годишен договор, 27 милиони за фелаини ... ни дејвид духовни да снима x-files епизода нема да може да ја разреши мистеријата.
Што тестира мојс со тимов? да не случајно смени нешто да не измисли некоја новина ?, играта се сведува на нафрлени топки, а она што го красеше јунајтед како екипа т.е. напаѓачки фудбал се сведе на тоа да се браниме и при резлутат 3-0 !!! мојс врска нема што прави, ако има нешто свое што го внел во овој тим освен да се брани при пораз нека ми каже некој зашто јас не гледам ништо !!!