Океј, јас мислев за мечов конкретно зборвиш. Велбек има 23, ама не ми е тоа муабетот. Можиме до утре да се убедвиме. Не реков јас дека Велбек ќе биде ниво на РВП, Роналдо или слично, или дека некогаш Јунајтед ќе се ослони само на него. Друга работа, со чат пат некој гол против шестолигаш сум ги влажнел гаќичкитеда општи зборам за велбек, 25 години начука 15 гола даде за јунајтед тотал ... ајде ќе го почекаме уште 15 години можда некад ќе му тргне ... ако беше добар играч ќе беше страв и трепет за тимовите , такви треба да бидат сите играчи на јунајтед не само велбек ... но велбек никогаш нема да биде ништо повеќе од просек чат пат голче против шестолигаш и толку, доволно за тебе да си ги влажниш гаќичките !!
Го хејтате чиакрито, човекот во гол ситуација на прва ја насочува топката кон гол затоа и се плашат од него челзи, додека сите очекуваме од велбек да игра напад да ја силува одбраната го гледаме како се врраќа назад топка да прими зашто освен тоа ништо друго не знае да направи.
Уживај, немаат намера да позајмат, а камо ли да купат играч.Koeнтрао прв трансфер зимата. Завршена работа е тоа. Евра при крајот на кариерата. Го даде тој човек максимумот за овој тим, но се надевам ќе остане уште долго како некој тренер или слично ако има потенцијал. Фала ти за се Евра.
Рајан Гигс, стварно со глава во ѕид одиш бе човек, ништо ти нема смисла.
пази твоево колку има логика :Јас сум понапизден и од тебе па зошто не тресам? Олади ај, шо си толку исфрустриран во животот?
[отвори шаблон]Koeнтрао прв трансфер зимата. Завршена работа е тоа. Евра при крајот на кариерата. Го даде тој човек максимумот за овој тим, но се надевам ќе остане уште долго како некој тренер или слично ако има потенцијал. Фала ти за се Евра.
Тоа е тоа. Се покажа уште еднаш дека ни фали играч од средниот ред. Флечер милам дека мораше да игра, сигурно не бил доволно спремен. Фали тој бокс то бокс играч што при напад ќе создаде играч повеќе во 16те, тоа што го правеше Флечер.
И Валенсија е далеку од неговите најдобри денови и не мислам дека ќе гледаме нешто ново и од него. Ни фали и квалитетно крило.
Да ги имавме Руни и Ван Перси денес ќе беше многу поразлична утакмица. Едвај чекам да ги гледам како Јанузај им поклонува топки пред гол.
Не ни фали многу за да бидеме силен тим од играчки аспект.
Стручниот тим веќе е друга работа. И тука ни требат 1-2 квалитетни стручњаци што ќе го спремат тимот тактички.
Сеуште незнам зошто изгледаме толку бездушно. Зошто?!
Ајде Мојс покажи колку си голем!
GLORY!
ахаха по што виде дека бутнер не е добар по тоа што изигра 4 натпревари ? да али затоа велбек со цела ланска и оваа прв состав е добар т.е. фантастичен .Мора да се купи бек. Немаме бек. Евра се повредни најмалку месец време. Неможеме Битнер да го играме. Не е довлоно добар. Ќе запниме по Коентрао и ќе се доведе.
Трансфери ќе се направат. Тоа знам. И тоа ќе се доведат вистински играчи.
Поголема грижа ми се стручниот штаб и атмосферата во тимот.
ЦКцкцкцкц пичка ти материна, зошто црвен бе? Аууууууууу![]()
Ona na Rafael e tri pati poveke crven nego ona na Vidic. Ni namera imase, ni otvoren gon, ni so dve noze. Vidic da saka da napravi crven zrtvi ke ima na terenОзбилен си или?
пази твоево колку има логика :
[отвори шаблон]
1. овој оној фала
2. старо чао фал
3. ова она фали
4. ваму таму чао фала
[/затвори шаблон]
ахаха по што виде дека бутнер не е добар по тоа што изигра 4 натпревари ? да али затоа велбек со цела ланска и оваа прв состав е добар т.е. фантастичен .
Коентрао ќе ги реши сите дилеми во тимов дефинитивно ...![]()