Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Се мачеше Реал на почеток итоа ептен. Бетис, Виљареал, Елче, Леванте... Ама сега гледаме еден поинаков Реал, им давам победа против Атлетико уште сега а за со Барса ќе видиме.:)

P.S: Самир од Динамо Загреб во Гетафе!

според мене каде би можеле да кикснат кандидатите за титула
Барселона:
Еспањол(г)
Гранада(г)
Атлетико(д)
Реал Сосиедад(г)
Севиља(г)
Виљареал(г)
Реал Мадрид(г)

Атлетико Мадрид:
Реал Сосиедад(д)
Селта(г)
Бетис(г)
Осасуна(г)
Билбао(г)
Валенсија(г)
Реал Мадрид(д)
Барселона(г)

Реал Мадрид:
Валенсија(д)
Селта(г)
Севиља(г)
Сосиедад(г)
Билбао(г)
Барселона(д)
Атлетико(г)

Шо направи ја Барса Б ?! :гомце: ..... катастрофа игра ,дадоа гол на среќа ,после 1 минута прими ја гол ...:facepalm: гледаше некој ?! Давид си изигра солидно,стартер ...

Барса B !!! e :гомце: .... полошо издание оваа година нема .... даваш гол на среќа,примаш гол одма за 1 минута .... :facepalm:
Шо направи ја Барса Б ?! :гомце: ..... катастрофа игра ,дадоа гол на среќа ,после 1 минута прими ја гол ...:facepalm: гледаше некој ?! Давид си изигра солидно,стартер ...

Кажи за колку те бутна в кладилница, не кукај на секоја тема? :)

Igor Filevski
Нумансија-Луго. Судијата досудува пенал и црвен картон. Настанува збрка. Оди кај помошниците. Се консултира. Го поништува црвенот и го поништува пеналот. Свири „мртва топка“. Играта продолжува. Незадоволни навивачи го кинат кабелот од струја. Снемува струја на стадионот. Доаѓа после скоро час. Натправрот продолжува. Се се случува при резултат 0:0. На крај во 91-ва минута Луго дава гол. Натпрварот завршува 0:1. Шоу...

Real Madrid Points after 20 weeks:

2013/2014: 50 points
2012/2013: 40 points
2011/2012: 49 points
2010/2011: 48 points
2009/2010: 47 points

И тоа со лоша, никаква и неубедлива игра. A ако се разиграме ќе треба титулата да ни ја дадат уште на полусезона. :icon_mrgr:

Ете го муабетот од вчера реал 2 шута без никаква игра 2 гола , барса што дека "играла" кога не може да постигне гол . Ете сме на -1 !

Седи вие со овие 98ма се вадевте :D

Штета што вие не се извадивте со убедлива игра а?
Друг пат немој да збориш за лошата игра на другиот тим, види си го првин својот, башка лоша карма е не за друго!

Јас да сум Росел уште сеа би му врачил отказ на Мартино. Донгу и С Роберто кога брка резултат. :tapp:

Јас да сум Росел уште сеа би му врачил отказ на Мартино. Донгу и С Роберто кога брка резултат. :tapp:

Фабрегас сите 3 шанси ги искреира и добар шут од далеку имаше, овој него го вади

Сигурно тревата во Леванте била повисока за огромни и недозволиви 3 милиметри, а и теренот бил сув, затоа Чави го промашил ова. :unsure:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom