Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
видич намерно доби црвен, преку кур му стана....

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Poor defending, посебно вториот гол срам ме фаќа кога ја гледам снимката. Де Геа и он се претресе, дури и дегажманите му се со трема. Знаев дека еден гол е максимумот со овој тим, ама одбраната беше доста лоша. Еден дедо ни даде 3 гола ко на шала. Со толку повреди и без засилувања, нема ни солиден тим, нит клупа. И настрана мечот, Нани да не премина на другиот свет?

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Сега прашањето е дали воопшто да се замараат за место во европа лига, пошо од таму нема леб, има само додатни напори и повреди за играчите.
Нека не се замараат таму, поубаво ќе биде да се сконцентрираат на пл за да можеме да се кваликуваме наредната сезона, освен ако не победиме во ЛШ оваа :D
Мора ремонт на тимот, нови квалитетни играчи и пак да си тераме по старо ГГМУ

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.783
Поени од реакции
9.601
да општи зборам за велбек, 25 години начука 15 гола даде за јунајтед тотал ... ајде ќе го почекаме уште 15 години можда некад ќе му тргне ... ако беше добар играч ќе беше страв и трепет за тимовите , такви треба да бидат сите играчи на јунајтед не само велбек ... но велбек никогаш нема да биде ништо повеќе од просек чат пат голче против шестолигаш и толку, доволно за тебе да си ги влажниш гаќичките !!
Го хејтате чиакрито, човекот во гол ситуација на прва ја насочува топката кон гол затоа и се плашат од него челзи, додека сите очекуваме од велбек да игра напад да ја силува одбраната го гледаме како се врраќа назад топка да прими зашто освен тоа ништо друго не знае да направи.
Океј, јас мислев за мечов конкретно зборвиш. Велбек има 23, ама не ми е тоа муабетот. Можиме до утре да се убедвиме. Не реков јас дека Велбек ќе биде ниво на РВП, Роналдо или слично, или дека некогаш Јунајтед ќе се ослони само на него. Друга работа, со чат пат некој гол против шестолигаш сум ги влажнел гаќичките:pos: Другар, не паѓам на твое ниво искрено, ама ти и кога Велбек е на клупа ти е крив кога губиме. Дежурен кривец ти е за секоја лоша партија на тимот. Не гледаш другите колку се очајни, само Велбек ти е проблемот нон стоп.

Друга работа, најди ми за Чичарито кај што го хејтам јас?? Баш го бранев после 1 партија кога не даде гол и кога некои викаа дека реба да си замини, а јас и неколку други овде тврдевме дека џокер како него е многу важно за тимот.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Рајан Гигс, стварно со глава во ѕид одиш бе човек, ништо ти нема смисла.
Јас сум понапизден и од тебе па зошто не тресам? Олади ај, шо си толку исфрустриран во животот?

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
И уште ако го бараат тој вистинскиот играч за трансфер нека се фрлат од канцелариите на ОТ. Нив ќе ги чека тој, ќе се слика со лист и на него напишано „Јас сум вистинскиот“.
Абе запни да купиш некого и не изигравај лудило, имале толкавав буџет ама уште не се сигурни дали сакаат да потрошат еден цент од тој мочан буџет. На тие спонзорски договори досега требеше да го отплатат долгот, и уште еден клуб да купат во Ангглија.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Koeнтрао прв трансфер зимата. Завршена работа е тоа. Евра при крајот на кариерата. Го даде тој човек максимумот за овој тим, но се надевам ќе остане уште долго како некој тренер или слично ако има потенцијал. Фала ти за се Евра.

Тоа е тоа. Се покажа уште еднаш дека ни фали играч од средниот ред. Флечер милам дека мораше да игра, сигурно не бил доволно спремен. Фали тој бокс то бокс играч што при напад ќе создаде играч повеќе во 16те, тоа што го правеше Флечер.

И Валенсија е далеку од неговите најдобри денови и не мислам дека ќе гледаме нешто ново и од него. Ни фали и квалитетно крило.

Да ги имавме Руни и Ван Перси денес ќе беше многу поразлична утакмица. Едвај чекам да ги гледам како Јанузај им поклонува топки пред гол.

Не ни фали многу за да бидеме силен тим од играчки аспект.
Стручниот тим веќе е друга работа. И тука ни требат 1-2 квалитетни стручњаци што ќе го спремат тимот тактички.

Сеуште незнам зошто изгледаме толку бездушно. Зошто?!

Ајде Мојс покажи колку си голем!

GLORY!

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Koeнтрао прв трансфер зимата. Завршена работа е тоа. Евра при крајот на кариерата. Го даде тој човек максимумот за овој тим, но се надевам ќе остане уште долго како некој тренер или слично ако има потенцијал. Фала ти за се Евра.
Уживај, немаат намера да позајмат, а камо ли да купат играч.
Цело лето пишував дека нема да купат играч(жими Фелаини за него и покојни дедо знаеше дека ќе направи трансфер) некои тука се тупаа во гради reliable source, Alistair, Mirror, The Telegraph :drk:. На официјална страна сите овие играчи ги видовме само во transfer gossip делот.
Некои тука Велбек кои го величат(меѓу кои сум и јас бидејќи ни Руни ни ван Перси не били нешто поарни од него на тие години) против Тотенхем на гости го искритикуваа како Ryan Giggs за сите натпревари. Имам добар слух.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Мора да се купи бек. Немаме бек. Евра се повредни најмалку месец време. Неможеме Битнер да го играме. Не е довлоно добар. Ќе запниме по Коентрао и ќе се доведе.
Трансфери ќе се направат. Тоа знам. И тоа ќе се доведат вистински играчи.
Поголема грижа ми се стручниот штаб и атмосферата во тимот.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
Одбранава ни е срање сезонава искрено.. Колку гола се примени од прекини.. Колку гола од што оставаат играч сама на 5 мтери од гол Па срамота е тоа бе.. Никаде ја нема таа агресивност.
Мора да се среди одбраната како знаат и уметаати крај!!!!

Друго, Утакмицава е загубена заради Мојс. Зашто мораше да го мења тимот што изигра одлично во 2ро полувреме со Свонси? Мораше да игра Кагава од старт а Јанузај на место на Јанг!!!
Јанг нека го продадат ОДМА! Нескам во тим да го гледам. Бескорисен играч и тоа е тоа!
Мора трансфери до крај на Јануари. Ако треба нека го преплатат чим незнаат да реагираат на време коа треба!

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.885
Поени од реакции
21.818
Рајан Гигс, стварно со глава во ѕид одиш бе човек, ништо ти нема смисла.
Јас сум понапизден и од тебе па зошто не тресам? Олади ај, шо си толку исфрустриран во животот?
пази твоево колку има логика :

Тоа е тоа. Се покажа уште еднаш дека ни фали играч од средниот ред. Флечер милам дека мораше да игра, сигурно не бил доволно спремен. Фали тој бокс то бокс играч што при напад ќе создаде играч повеќе во 16те, тоа што го правеше Флечер.

И Валенсија е далеку од неговите најдобри денови и не мислам дека ќе гледаме нешто ново и од него. Ни фали и квалитетно крило.

Да ги имавме Руни и Ван Перси денес ќе беше многу поразлична утакмица. Едвај чекам да ги гледам како Јанузај им поклонува топки пред гол.

Не ни фали многу за да бидеме силен тим од играчки аспект.
Стручниот тим веќе е друга работа. И тука ни требат 1-2 квалитетни стручњаци што ќе го спремат тимот тактички.

Сеуште незнам зошто изгледаме толку бездушно. Зошто?!

Ајде Мојс покажи колку си голем!

GLORY!
[отвори шаблон]
1. овој оној фала
2. старо чао фала
3. ова она фали
4. ваму таму чао фала
[/затвори шаблон]

Мора да се купи бек. Немаме бек. Евра се повредни најмалку месец време. Неможеме Битнер да го играме. Не е довлоно добар. Ќе запниме по Коентрао и ќе се доведе.
Трансфери ќе се направат. Тоа знам. И тоа ќе се доведат вистински играчи.
Поголема грижа ми се стручниот штаб и атмосферата во тимот.
ахаха по што виде дека бутнер не е добар по тоа што изигра 4 натпревари ? да али затоа велбек со цела ланска и оваа прв состав е добар т.е. фантастичен .
Коентрао ќе ги реши сите дилеми во тимов дефинитивно ... :pos:

Дојде денот кога се потпираме на играчи како велбек , а реален исход на такво потпирање е 10-то место. не е мојс крив што велбек нема мозок, а да имаше барем 0.1 посто од она што го има јанузај денес ќе беше 3-0 за манчестер а не за челзи.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
пази твоево колку има логика :

[отвори шаблон]
1. овој оној фала
2. старо чао фал
3. ова она фали
4. ваму таму чао фала
[/затвори шаблон]

ахаха по што виде дека бутнер не е добар по тоа што изигра 4 натпревари ? да али затоа велбек со цела ланска и оваа прв состав е добар т.е. фантастичен .

Коентрао ќе ги реши сите дилеми во тимов дефинитивно ... :pos:

И пак постот ти нема смисла.
Што кај мене нема логика?

Со Евра очаен на толку натпревари (што најверојатно и на тренинзи бил и тренерите биле свесни за тоа) и играч кој би можел да го замени достојно, би играл Евра?
Да беше Бутнер доволен ќе играше. Што да не на жими мајка се избира тимот? Си знае тренерот на кој колку му се можностите. Како бе може вие од пред компјутер да знаете повеќе?
Очигледно е. Штом не игра не е доволно добар или не е спремен.

Со повредата на Евра, бековската позиција мора да се покрие, затоа што ако останеме на Бутнер ќе станеме решето (а сега сме швајцарско сирење).

Играч што најмногу ни треба е од средниот ред ама нема слободен зимава. Затоа и нема да се случи трансфер на таа позиција.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.059
Поени од реакции
68.068
Не ми се ни дискутира колку проблеми што ги остави Ферги сега испливуваат на површина.

Се надевам дека сите играчи кои не заслужуваат да го носат овој дрес, ке си одат на лето.

Kajgana Shop

На врв Bottom