- Член од
- 11 мај 2008
- Мислења
- 3.358
- Поени од реакции
- 7.343
Само што оваа утакмица заврши 0-4, а не ко што пишале дудуциве од Спортефе. И на клипчете може да се видат 3 гола, а само четвртиот го нема.Малце ретро.
Железара црвено црна
Само што оваа утакмица заврши 0-4, а не ко што пишале дудуциве од Спортефе. И на клипчете може да се видат 3 гола, а само четвртиот го нема.Малце ретро.
Железара црвено црна
Се чека понеделник, дали утре, дали за 8 дена, дали за 15, сеедно, битно да е понеделник![]()
Колку што разбрав не он ...И Ѓоко Хаџиевски е нов тренер![]()
Колку што разбрав не он ...
Не кажуваат кој е
Не дупи, како што не дупеа со ѕвездите што ќе доаѓаа во Вардар, а на крајот ќе останеме и без оние играчи што колку толку вредеа...
Не бе друже нема потреба да те дупам ...
Тој што ми кажа е вработен во вардар ...
Уште пред 3 саати знаев дека се откажани припремите за утре а му кажале дека дека не е Ѓоко а дека Боби е сменет . Значи толку знам ...
Црвено-црно семејство вика Џоко дека ќе е, мада ја не верувам ништо пошто не ми е верно да дојдат такви имиња во оваа мизерија.Ма не реков за тебе, туку за овој над менедека Ѓоко ќе дојде
![]()
Значи не си пишувајте информации од ракав. Ѓоко уште не е вратен од Арабија, а шанси он да биде нов тренер на Вардар... имаИ Ѓоко Хаџиевски е нов тренер![]()
Црвено-црно семејство вика Џоко дека ќе е, мада ја не верувам ништо пошто не ми е верно да дојдат такви имиња во оваа мизерија.