Vespertine
The Ugly Duckling
- Член од
- 22 септември 2009
- Мислења
- 2.934
- Поени од реакции
- 3.394
сега се чудам како ми успевало со девојки и изгубив невиност, а никогаш не сум гледал или сум се заинтересирал за спорт на ТВ. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е другариве твои се специфична сорта, дефинитивно. Снукер и уметничко лизгање - која комбинација.Да ве запознам со моите другари? Врска немат од спорт не ни знат што е тоа. Никат немат било каква топка фатено, уствари дали имаат видено топка. Едино снукер гледаат оти мислат дека е спорт и уметничко лизгање. Ја на пример ако сум дома само гледам фудбал и ракомет, ако има некакво европско или светско не ни искачам. Искрено и сам се чудам како можам да се дружам со такви кој не ги интересира спорт.
Она од Чиро Блажевич е точно, како и да беше:
Ако не гледа фудбал, тај сине је педер.
Збеснат.Mene bivsata mi trcase pred tv na prsluk i na gakji.Koga bese polufinaleto barca-celzi,jas takov nakurcen cel,duri i zilata na celo mi se poznavase i mislev deka u sekoj moment ke napravam super saiyan transformacija,ona ide i so nekoi glupi prasanja me zamara i zemav ja zakluciv u spalna
Sent from my iPhone using Tapatalk
.... Нешто во гради нели ви заигрува кога игра наша репрезентација да седнете со другари и да ја изгледате ...
И ние исто.Ние гледаме Европско
Ние не, покултурни сме. Гледаме и ќутиме.Нервоза пука, пцуеме, од маса се лета, се пцуе по фамилии, меѓу себе, по ракометари, едноставно по кој ти налета во тие 5 минти.
Гледаме.Добро бе мажи вие спорт гледате или не гледате?
Играв како помлад, сега послабо.Нешто фудбалче играте или не играте?
Фудбал и кошарка.Некој омилен спорт имате ли?
Не.Нешто во гради нели ви заигрува кога игра наша репрезентација?
Како помлад често, сега веќе не.Имате ли вие машки другари кои ви ѕвонат на тел и ве викаат на фудбал или било што да изиграте рекреативно?