Сите убави мисли ТУКА!

Член од
17 ноември 2013
Мислења
271
Поени од реакции
686
Срцето е богатсвто што не се купва
ниту се продава
туку тоа само се
подарува :love:

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Sometimes the things you think you need the most, are the things you are best without. - Ne mi teknuva kade go prochitav, ali i toa kako e tachno!

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Koлку пати сте дошле во ситуација да знаете дека некој ве лаже кога ве гледа во очи?!Да ве изневери најдобриот пријател заради безначајни работи?!Да ви каже "те сакам"некој на кој тоа му станало "добар ден",не размислувајќи колку може тоа да го повреди човекот на кого му се обраќа...Немојте да се изненадите ако ве изневери особата која ја сакате,ниту пак кога најдобриот пријател ќе ве издаде или кога ќе ве повреди некој што ви е премногу драг...Немојте да се чудите за ништо,зашто луѓето не се како што биле некогаш...

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Дипломатија - тоа е способност така добро да му се насериш некому во душата, што тој во устата да чувствува лесен привкус на шумски јагоди.

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Дипломатија - тоа е способност така добро да му се насериш некому во душата, што тој во устата да чувствува лесен привкус на шумски јагоди.
Вага :pipi:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Кога ќе ти потонат сите бродови, прогласи ги за подморници и продолжи понатаму!

:)

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
- Старост е - кога ти треба буквално цела ноќ за да го направиш тоа што порано си го правел цела ноќ

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Како е можно да ги научиш децата на примерност, ако Тарзан шета гол, Пепелашка се враќа дома после полноќ,Бетмен вози со 450 км/ч, а Снежана спие со 7 џуџиња. Ужас!

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Личноста која секогаш ќе те задржи кога ќе паднеш,ќе ти ги избрише солзите за да ти каже дека се ќе биде во ред,ќе те расположи за да бидеш среќен,таа која никогаш нема да те остави сам,ќе те насмее кога си тажен,ќе ти се јави и тогаш кога ќе ти биде најтешко и ќе те следи со душата каде и да одиш,ќе те спречи во намерата да се повредиш себеси.

Таквите личности се драгоцени, немој никогаш да ги загубиш, вредат повеќе и од кое било богаство на овој свет.

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Три работи кои никогаш не се враќаат назад: Времето, Зборот , Можноста.
Затоа: не губи време, избирај зборови и не ја пропуштај можноста

Член од
8 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
79
Кога ќе ти потонат сите бродови, прогласи ги за подморници и продолжи понатаму!

:)

хаха, исто како што вика Microsoft за да се извади од проблеми "It's not a bug, it's an undocumented feature." само што кога ќе го кажеш вака не е баш убава мисла. :)

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
факт дека се наоѓаш во прекрасна возраст : и… можам, и… сакам, и… знам како!

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
А вие се прашувате: „Зошто нема месо?“ Затоа што свињите преминаа во луѓе, кравите се омажија, јарците се оженија, овните дипломираа и ја водат државата, а кокошките умреа од смеа

Kajgana Shop

На врв Bottom