LaChupacabraLoca
jedi master
Ништо нема да направат само криминалци и мафија ќе се наполнат со пари...Покрај дрога проституција и кладењто ќе стане мафијашки бизнис.
Oва од кога е мафијашки бизнис

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо нема да направат само криминалци и мафија ќе се наполнат со пари...Покрај дрога проституција и кладењто ќе стане мафијашки бизнис.
Статија на Курир
Последниот пасус е посебно интересен. Демек го прават тоа од жал за кутрите играчи кои парите си ги оставаат по кладилниците. А, да и одобруваат владино мешање. Дефинитивно ќе има уште некоја регулација на штета на кладилниците, тек смо почели е работава.
Тој додаде дека тоа дополнително значи поголеми приходи во Буџетот на Р.Македонија по основ на определени даноци и поголем број на средства за оние ставки што се финансираат преку добиени средства од организација на игри на среќа како што се повеќе средства за здравство, екологија, за помош на ранливи групи и останати целни групи кои што целосно или делумно се финансираат.
Европската практика покажала дека по регулацијата на оваа област од страна на државата и со учество на државата покрај овие позитивни фискални ефекти се дестимулира играњето на среќа и паѓа бројот на играчи што е на линија на заштита и на општествениот интерес.
Ова сака да каже, владата се отепа од носење на странски инвестиции, а овој глуп народ наместо да работи за без пари, игра во кладилници
И ја тоа викам што ќе им е работа и социјална помош кога имаат кец у кец на Барса.Многу се бистри. Ги уништуваат малите фирми, кладењево и секој друг начин да се преживее. Се додека не ти преостане единствено да работиш за 8000 до 10.000 у индустријска зона или супермаркет.
Вчера на бербер слушнав за два случаи, сега по ново, што им е укината инстантно социјална помош, затоа што ги виделе дека добиле на кладење...
Го испроба некој ова?
А каде се регистрира? јас негледам никаде на сајтот за регистрација и за гледање на коффјас се регистрирав ама неможе да играш со реални пари пишува НАСКОРО (некој спомна на другата тема дека од февруари ќе биде со реални пари)кога одам кај депозит.. Коефициентите сеа за сеа им се одлични, мене искрено интересен ми е сајтов јас би играл на 20 денари ако е толку минимум и ке си стаам лимит максимум 1 ливче на ден и за забава. А иначе минмум да префрлиш е 300 денари а да повлечеш 1500 денари. Ако знае некој повеќе нека пише.