Колега - смрдло

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.830
Поени од реакции
30.727
Не се давај брат, тоа е сигурно некоја тактика за да си дадеш отказ поради немање можност за работа во нормални услови :pos:

Член од
4 февруари 2013
Мислења
738
Поени од реакции
551
Абе женско... може да сум педер... Абе знам, коа му викам да намали малку тоа цигарите ми кажуа дека не можел и дека до толку бил зависен да навечер чат/пат знаел да заспие со запалена цигара.

Од кај знаеш дека пуши во креветот каде што спие ?
Женско си ?

Член од
16 септември 2013
Мислења
687
Поени од реакции
514
Кажи му директно во лице, сам на сам, да се острами малце ама не до толку.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.194
Поени од реакции
23.718
А од кај знаеш дека пак ти не му мирисаш него, па намерно не се мие за да ја камуфлира твојата миризба.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Јас имав таква колешка еј замислите женско. :ROFLMAO:
Еден ден бев нервозен а она ми дојде пред очи викам добро ма оди избањај и секакви работи и изнакажав. Од неа не можев да јадам. :D
На крај и купив и 1л гел за туширање од авон.

B

babsyy

Гостин
Ја имав другар во основно, Аце се викаше. Многу убаво дете, ама сите бегаа од него дека им мирисал. Од што ми беше жал дека седи сам, ја до него седнав. Стварно е непријатно, ја никогаш немав срце да му кажам "Аце оди избањај се, мирисаш" и онака доволно го навредуваа.
Ако ти е неиздржливо секако кажи му. Само одбери зборови со кои ќе му кажеш, да не се навреди многу.
Подобро ти да му кажеш и да се среди, отколку сите да го зборат наоколу...

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Е друже верувам не ти е лесно. Ја немам таков проблем како тебе, но знам како е кога ми влегува некоа смрдена странка у канцеларија, абе труе корне, а странка повеќе од 5 минути не се задржува во канцеларија, а после тоа мислам цел ден дека смрде, а кај тебе којзнае како е.

Нема лек, јака ти душа, искрено и да му кажиш најотворено не верувам дека ќе има резултати, некои луѓе се такви, тоа не им смета ич а за другите не им е гајле.

perez9

расипано јајце
Член од
30 декември 2013
Мислења
1.041
Поени од реакции
991
Речи му вака индирекно, абе имам еден пријател ептен смрди, не замијан е, ама не е сетен оти смрди а јас не можам појке да го трпам, шо велиш ти како да му речам?

И снимај го и постирај го овде да видиме сите како ке изреагира за да имаме појке материјал за оговарање.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
68
Поени од реакции
36
да за жал, и јас познавам личност со истиот проблем,девојка е во прашање,млада 23 години,смрди,корне не се стои до неа,и кажавме дека смрди,и пак не превзема ништо ,и тоа е ја избегаваме,само коа ќе отиде у диско,и да не ја видам знам дека одредени делови смрдат на неа,и кај што стои она доаѓаат конобарите со озонер прскаат околу неа праат круг ама оваа не се свестувааааааа.......ќумрам:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
Во Комунално да не работиш ?
Во еден пост кажа дека кога колегата излегувал од тоалет многу мирисало, јас колку што знам комуналците позади контејнер таа работа ... :D

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
Луѓе имам еден ајде да го наречам колега мада не ми е колега туку повеке ми е како соработник али како и да е поголем дел од времето минуваме во иста канцеларија. Ама човеков бре смрди копа. 3-4 пати му реков дека смрди и да се среди малку ама он мисли дека се зезам и секој ден доаѓа се по смрдлив и по смрдлив. Мада се гледа дека се бања скоро секој ден ама алиштата бре ги менува 1 месечно, и тие му смрдат му куткаат и воедно џабе е шо се бања. И згора на се пуши ко луд каде ке стигне, и кај него дома, во соба каде што спие, во креветот каде што спие.... страшно....

Шо да праам шити се, ке зеам со сила ке го избањам.

Што кур нас не боли за твојот колега?Што замарате со глупости?Нели форумов е место каде што можеш да научиш нешто.Кој ги стави овие за администратори се ебал гадно.Ебате форумов глуп ебате.Од овакви како овој ќе го избршам профилов.

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Што кур нас не боли за твојот колега?Што замарате со глупости?Нели форумов е место каде што можеш да научиш нешто.Кој ги стави овие за администратори се ебал гадно.Ебате форумов глуп ебате.Од овакви како овој ќе го избршам профилов.

Па да де, да научиш како да се справуваш со смрдливи колеги.

Kajgana Shop

На врв Bottom