Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Од саудиска арабија си влегоа и двете 2/1 да се пробат 3-тава о 100тче :pos:

Да не знае некој колку натпревари може максимум на број да се уплатат во Спортлајф?

Белорусија-Црна Гора 1 @1.75 Спортлајф , секаде е во пад коефициентот, беше околу 2 вчера за победа на Белорусија, но Црна Гора имат 2ца нови повредени играчи , на така осакатениот тим кој веќе го имат и нема што да барат впротив Белорусите вечер. Белорусите одат у втора фаза само со победа . Висок влог според мене.

Белорусија-Црна Гора 1 @1.75 Спортлајф , секаде е во пад коефициентот, беше околу 2 вчера за победа на Белорусија, но Црна Гора имат 2ца нови повредени играчи , на така осакатениот тим кој веќе го имат и нема што да барат впротив Белорусите вечер. Белорусите одат у втора фаза само со победа . Висок влог според мене.

Koi im se povredeni igraci ? :)

Будванин и Симович (повреда на десно рамо) . Вујович и Маркович се неизвесни.
--- надополнето: 17 јануари 2014 во 17:31 ---

Го ставиле и Симович на списокот за вечерашниот натпревар, наводно самиот инсистирал да биде вклучен и да игра иако осеќал болка (операција не било потребна).

Дедо Боже дарува периодов со коефициенти, уште да знаев да ги искористам тие што сум сигурен дека ќе испаднат арно ќе беше.
Стивенс 1 ОЛ ИН! 1.30 е коефициент.

20:15 S.Rutenka Over 8.5 1,85
20:00 Rennes - Narbonne 1 1,40
18:00 FMP - Crnokosa 1 1,25
20:45 Partizan - CSKA Moscow 2 1,30

Dakle,prvi par igram na igraca.Kljucna utakmica izmedju Belorusije i Crne Gore za plasman u dalji tok cakmicenja.Dosta sam rekao u prethodnoj analizi za pobedu Belorusije tako da ovde necu duziti.I jedna i druga ekipa su bez bodova,tako da traze pobedu u ovom trenutku.Dakle,ovde igram na igraca iz Belorusije Rutenku da ce zabiti vise od ponudjene granice.Najbolji igrac Belorusije sto se videlo u utakmici sa Hrvatima koliko je nedostajao ekipi,dok je u drugoj utakmici protiv Svedske nastupio i postigao 13 golova.Glavni stub ekipe,odlican suter,izvodi sve sedmerce i bez obzira na promasaje koji su kod njega cesti,ocekujem ga na ovoj utakmici preko 10 golova da predje bez puno problema.

Drugi par,odbojka,Ren u must win situaciji.Pravi protivnik za vadjenje iz teske situacije im je danasnji gost.Gosti ce danas po najavama biti bez par igraca veoma bitnih za ekipu.Dosta se problema izdogadjalo unutar uprave i doslo je do pucanja,tako da je kapiten ekipe napustio klub,neki igraci su podneli tuzbe protiv kluba i hemija medju igracima nije bas sjajna.Sol je kljucni igrac gostiju,sjajni bloker koji je povredio ledja tako da nece nastupiti danas.Sjajna prilika za domacu ekipu da izbori pobedu i odmaknu se od zone ispadanja.Po meni ne zasluzuju 13. mesto na kojem se trenutno nalaze,kako biva to po njihovom kvalitetu nije realan pokazatelj.Narbonne statistiki ocajano igra u gostima i ovo je po svemu sudeci sjajna prilika za domacu ekipu da upisu pobedu od 2 razlike jer im ona jedini spasitelj u ovom trenutku.Verujem da ce to ostvariti,tako da je pobeda domacina sasvim realna i vredi odigrati na tiket.

Dosta izmiksan tiket,ali veoma siguran po meni.Treci par susret 16. kola Srpske 1. lige,deul dvoje komsija na tabeli.FMP mozda neki i ne znate ali to je filijala Crvene Zvezde dok sa druge strane imamo goste iz Kosjerica ekipu Crnokose.Crnokosa po svemu sudeci najprijatenije iznenadjenje u ligi,po misljenjima strucnjaka ove godine su trebali da se bore za opstanak,ali su nekako dospeli na drugo mesto,mislim da i oni ne znaju kako.Plejmeker Radeno Plicevic ih je napustio tako da se odselio u Radnicki iz Kragujevca i to ce predstavljati veliki neodstakak za Crnokosu u daljem toku prvenstva.Pored njega napustio ih je i Ljubotina,tako da ce u nastavku prvenstva biti bez dva veoma bitna igraca po ekipu.FMP sjajno gazi sa skorom od 7-0 opravdavaju lidersku poziciju.Mozda i osvetna utakmica za FMP nakon poraza u Kosjericu sa sa pola kosa razlike,ali pobeda nije upitna,moze se probati i hendikep.

Partizan ove sezone igra dosta dobro,ali po meni nemaju jos kvaliteta za takmicenje u Euroligi.Bez uvrede onih koji budu citali,ali svi znamo kako su prosli dalje.Sve se svodi na Bogdana Bogdanovica koji je glavni igrac u ekipi i da nema njega kola bi isla nizbrdo sto smo mogli videti u nekim mecevima.CSKA sa 6 pobeda u nizu ide danas po 7. u Beogradu pred prepunim Pionirom i tako ce sebi obezbediti miran ulazak u dalji tok takmicenja.Oba puta su ih dobili,kuci i u gostima,danas ocekujem isti scenario.

Koj glaoj me terase za prv pat da slusam nekogo...Ja posetuvam temava i gi razgleduvam tipovite ja staev ovaja odbojkava...Izvorot od kj so si ja prepisal neka se nosi u 3 lepe !!!

Олимпијакос у копачка у билтен за 3+ ја пишува 1,9 сигурно е грешка некоја вреди да се искористи ако не ја исправиле

Koj glaoj me terase za prv pat da slusam nekogo...Ja posetuvam temava i gi razgleduvam tipovite ja staev ovaja odbojkava...Izvorot od kj so si ja prepisal neka se nosi u 3 lepe !!!

и јас се изгорев бе друже не само ти и тоа на од 3 тикети само 1 фатив сингл кој ни една половина од уплатата не ми враќа

Chateauroux 0 - 1 Angers

Ајде бе ГГ, клавајте голој!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom