Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Белорусија-Црна Гора 1 @1.75 Спортлајф , секаде е во пад коефициентот, беше околу 2 вчера за победа на Белорусија, но Црна Гора имат 2ца нови повредени играчи , на така осакатениот тим кој веќе го имат и нема што да барат впротив Белорусите вечер. Белорусите одат у втора фаза само со победа . Висок влог според мене.
Koi im se povredeni igraci ?![]()
Будванин и Симович (повреда на десно рамо) . Вујович и Маркович се неизвесни.
--- надополнето: 17 јануари 2014 во 17:31 ---
20:15 S.Rutenka Over 8.5 1,85
20:00 Rennes - Narbonne 1 1,40
18:00 FMP - Crnokosa 1 1,25
20:45 Partizan - CSKA Moscow 2 1,30
Dakle,prvi par igram na igraca.Kljucna utakmica izmedju Belorusije i Crne Gore za plasman u dalji tok cakmicenja.Dosta sam rekao u prethodnoj analizi za pobedu Belorusije tako da ovde necu duziti.I jedna i druga ekipa su bez bodova,tako da traze pobedu u ovom trenutku.Dakle,ovde igram na igraca iz Belorusije Rutenku da ce zabiti vise od ponudjene granice.Najbolji igrac Belorusije sto se videlo u utakmici sa Hrvatima koliko je nedostajao ekipi,dok je u drugoj utakmici protiv Svedske nastupio i postigao 13 golova.Glavni stub ekipe,odlican suter,izvodi sve sedmerce i bez obzira na promasaje koji su kod njega cesti,ocekujem ga na ovoj utakmici preko 10 golova da predje bez puno problema.
Drugi par,odbojka,Ren u must win situaciji.Pravi protivnik za vadjenje iz teske situacije im je danasnji gost.Gosti ce danas po najavama biti bez par igraca veoma bitnih za ekipu.Dosta se problema izdogadjalo unutar uprave i doslo je do pucanja,tako da je kapiten ekipe napustio klub,neki igraci su podneli tuzbe protiv kluba i hemija medju igracima nije bas sjajna.Sol je kljucni igrac gostiju,sjajni bloker koji je povredio ledja tako da nece nastupiti danas.Sjajna prilika za domacu ekipu da izbori pobedu i odmaknu se od zone ispadanja.Po meni ne zasluzuju 13. mesto na kojem se trenutno nalaze,kako biva to po njihovom kvalitetu nije realan pokazatelj.Narbonne statistiki ocajano igra u gostima i ovo je po svemu sudeci sjajna prilika za domacu ekipu da upisu pobedu od 2 razlike jer im ona jedini spasitelj u ovom trenutku.Verujem da ce to ostvariti,tako da je pobeda domacina sasvim realna i vredi odigrati na tiket.
Dosta izmiksan tiket,ali veoma siguran po meni.Treci par susret 16. kola Srpske 1. lige,deul dvoje komsija na tabeli.FMP mozda neki i ne znate ali to je filijala Crvene Zvezde dok sa druge strane imamo goste iz Kosjerica ekipu Crnokose.Crnokosa po svemu sudeci najprijatenije iznenadjenje u ligi,po misljenjima strucnjaka ove godine su trebali da se bore za opstanak,ali su nekako dospeli na drugo mesto,mislim da i oni ne znaju kako.Plejmeker Radeno Plicevic ih je napustio tako da se odselio u Radnicki iz Kragujevca i to ce predstavljati veliki neodstakak za Crnokosu u daljem toku prvenstva.Pored njega napustio ih je i Ljubotina,tako da ce u nastavku prvenstva biti bez dva veoma bitna igraca po ekipu.FMP sjajno gazi sa skorom od 7-0 opravdavaju lidersku poziciju.Mozda i osvetna utakmica za FMP nakon poraza u Kosjericu sa sa pola kosa razlike,ali pobeda nije upitna,moze se probati i hendikep.
Partizan ove sezone igra dosta dobro,ali po meni nemaju jos kvaliteta za takmicenje u Euroligi.Bez uvrede onih koji budu citali,ali svi znamo kako su prosli dalje.Sve se svodi na Bogdana Bogdanovica koji je glavni igrac u ekipi i da nema njega kola bi isla nizbrdo sto smo mogli videti u nekim mecevima.CSKA sa 6 pobeda u nizu ide danas po 7. u Beogradu pred prepunim Pionirom i tako ce sebi obezbediti miran ulazak u dalji tok takmicenja.Oba puta su ih dobili,kuci i u gostima,danas ocekujem isti scenario.
Koj glaoj me terase za prv pat da slusam nekogo...Ja posetuvam temava i gi razgleduvam tipovite ja staev ovaja odbojkava...Izvorot od kj so si ja prepisal neka se nosi u 3 lepe !!!