На Џона му фали уште една номинација да го стигне ЛеоPrisoners извисил, во ниедна категорија го нема.
--- надополнето: 16 јануари 2014 во 23:30 ---
И замислете сега Џона Хил добива награда, а Лео не добива бе. И Џона Хил ќе има оскар, а Леонардо ДиКаприо не. Бесмислено. Парадокс.
Смислено и те како смислено ќе бидеPrisoners извисил, во ниедна категорија го нема.
И замислете сега Џона Хил добива награда, а Лео не добива бе. И Џона Хил ќе има оскар, а Леонардо ДиКаприо не. Бесмислено. Парадокс.
2 му фалат.На Џона му фали уште една номинација да го стигне Лео
Кажи им бе..Доста хејтате, признајте дека во Moneyball изглуми фантастично, а инаку се сложувам за тоа дека во филмот пресудна сцена беше со lemon дрогата да добие номинација. Мене таа номинација ми беше заслужена за оваа не можам да зборувам многу затоа што Даниел Брул заслужуваше да се најде овде, маестрално го долови Ники Лауда.
2 му фалат.
Чекам англиски титл инаку до сега секако ќе беше изгледан. Во меѓувреме надокнадувам други филмови, за некој ден сигурно ќе биде изгледан.И добро еве ти го спомна Даниел, ама само јас мислам дека е неправда што Феникс не зема номинација ? (најверојатно само и јас го имам гледано филмов како што изгледа) Буквално цел филм беше воден од неговата глума и перфектно доловени фацијални експресии..
Е кај мене на IMDb па пишува дека Џона им 1.. чудна работа.На имбд стои дека лео има 3 , а џона има 2 ,така да една му фали,ваљда
Појма немам ,али и 10 да има лео пак е смешно џона да има 2Е кај мене на IMDb па пишува дека Џона им 1.. чудна работа.
Нејсе (какво зборче ) Џона има 2: Moneyball и Волкот, Лео има 4: Волкот, Aviator,Blood Diamond и кога глуми ретард со Џони Деп
Ете така. А кажи ми какви експресии покажаа Лео и Џона освен лигавење? Баш тоа го коментирав и јас: и Хенкс, и Брул, и Феникс (за последниве двајца - можеби, зошто се водам само од вашите коментари, уште не сум ги гледал ни Rush, ни Her) повеќе ги заслужија номинациите и од Лео, и од Џона.И добро еве ти го спомна Даниел, ама само јас мислам дека е неправда што Феникс не зема номинација ? (најверојатно само и јас го имам гледано филмов како што изгледа) Буквално цел филм беше воден од неговата глума и перфектно доловени фацијални експресии..
Лео го пренесе ликот на Белфорт перфектно на екран, sleezy douchey бизнисмен што знае како е да се биде на дното па парите му удираат во глава. И повеќе од добар беше Лео.Ете така. А кажи ми какви експресии покажаа Лео и Џона освен лигавење? Баш тоа го коментирав и јас: и Хенкс, и Брул, и Феникс (за последниве двајца - можеби, зошто се водам само од вашите коментари, уште не сум ги гледал ни Rush, ни Her) повеќе ги заслужија номинациите и од Лео, и од Џона.
Пробувам да замислам, ама не можам да дадам коментар. Сериозно, си замислувам во главата и никако не можам да си ја замислам соодветната реакција или коментар што би можела да го дадам. Онака, редок момент во животот во кој ЖЕНА останува без коментар. Онака само си седи на стол и ја мрда главата на страна ко Рекс кучето-полицаец што праеше кога се чудеше и не му беше јасно ништо.Prisoners извисил, во ниедна категорија го нема.