Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Да ви покажам само неколку фаци од тренериве кај мене во клуб:

Прво најновото освежување на клупата:
XfZ6g2X.png

После фраерот од младинската школа:

AJcvrEu.png

Љубовникот од Азурниот брег:

sTmoeaH.png

И секако, легендата Бруно Конти:

kRmMZsB.png

П.С. Имав на другите сејвови уште еден скаут со наочари за сонце али сега не може да го најдам...

Кој е најновиот пач? и поправени се головите од корнер, безкорисните фуллбекови итн?

Кој е најновиот пач? и поправени се головите од корнер, безкорисните фуллбекови итн?
Најнов е
Football Manager 2014 Patch 14.2.1

И поправени се фулбековите , далеку подобро е сега .... уште не се поправени корнерите и слободните удари .... примаш голови и даваш како луд од корнер , а нема воопшто голови од слободен удар .... имаш мој линк , неколку поста погоре ,со редовен апдејт да симињаш .... за да го средиш проблемот со Корнерите, намести или додади плус по еден играч на Near Post и Far Post во Defending Corners ... ти подобрува за 50/60 % дефинитивно ....

Здраво ќе може некој да ми помогне иам проблем со Фудбал Менаџер 2014, почнав Сезона со Вардар и се добро ми беше се додека не дојдов до 9 септември, проблемот е коа кликам за да отидам до следниот ден т.е 10 Септември играта ми се исклучува одма..
Ќе може некој да ми каже во што е проблемот ? :(

Здраво ќе може некој да ми помогне иам проблем со Фудбал Менаџер 2014, почнав Сезона со Вардар и се добро ми беше се додека не дојдов до 9 септември, проблемот е коа кликам за да отидам до следниот ден т.е 10 Септември играта ми се исклучува одма..
Ќе може некој да ми каже во што е проблемот ? :(
Го имав и јас истиот проблем.. http://dfiles.eu/files/gc7pmf4b3/FM14_patch_14.1.3-FIX_nosTEAM.exe
пробај да го инсталираш овој крак каде што ти е инсталирана играта и би требало да се среди.. кај мене се среди со овој крак и сега тера без проблеми.

Го имав и јас истиот проблем.. http://dfiles.eu/files/gc7pmf4b3/FM14_patch_14.1.3-FIX_nosTEAM.exe
пробај да го инсталираш овој крак каде што ти е инсталирана играта и би требало да се среди.. кај мене се среди со овој крак и сега тера без проблеми.
Сакаааа тоа, брат фала ти ЦАР СИ! :cuc::cuc::cuc:

Разочаран тотално од играва . Од прошлиот четврток сум на одмор и вишак слободно време изиграв повеќе од 3-4 сејва . Реал,Блекбурн,Јувентус и Челзи . сегде исти багови и срања со било која формација да почнеш само нервози дополнителни . Голови од корна ко алва идат , незнаат да удвојат во одбрана и примање голови ко да бранам јас на гол . јас паузирам за вас незнам .

Ја изиграв 2 сезони со Интер, во втората освоив се што можеше да се освои и не ми се играше веќе, 2 недели не сум пуштил..
Вчера си почнав со Атлетико онака, лаганица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom