Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Немам нерви сега рецензии да пишувам, само тука да си кажам: The Wolf of Wall Street не е филм за на кино - по вчерашната проекција во Милениум хемороиди добив. А не дека не можеле да го компресираат малце, имаше моменти без кои не би изгубил многу. Што видов јас: пари, секс, дрога, жени, пари, секс, дрога, жени, пари, секс, дрога, жени, пари... - и така до недоглед. Не дека не е добар, супер е, ама мене сепак други остварувања поголем мерак ми направија.

Lone Survivor. Типичен Американски филм. Ги направија херои, а незнам дали знаат зошто се во Авганистан. И некако пребрзо заврши, очекував повеќе акција во селото.

Филмот е далеку од најлош, баш ми беше добар, релаксирачки, плус на Деп му лежат такви улоги на шлакнати ликови. :icon_mrgr:

The Fifth Estate 8-ka!
Kako film.

Kako propaganda, 2-ka.
Go figure.

Kako i da e, 2 casa ne mrdnav, plus Sherlockov odlicen, prikaznata intrigantna neli, e sega kako dobro maskirana propaganda, minuva..
Preporaka, bitno.

Не знам како сум го промашил ова....ваљда стримот кога ми цркна, тогаш било :)

no9_1389633062.gif

Тригер и Џои...тие беа смотаните во сериите :(
R.I.P.

Каде е Даниел ? :facepalm: Факинг Џона Хил.. не ме јеби :гомце:

The Moon Song :vozbud::X3::love:

Before Midnight со номинација :X3:

Камбоџа со номинација за најдобар филм :ROFLMAO:

Небрска солиден број на номинации лапна.

Од овие ништо за Rush.. фак ју бре ритарс :facepalm:

Ајде отварајте сега тема, номинациите очекувани сите. :) Ќе биде тесно дали Метју дали ДиКаприо. И да, номинацијата за најдобра актерка е ептен силна, сите се одлични!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom