Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
^ Не ме чуди. На Нетс газда им е Прохоров. Русин и добар пријател на Абра, си работат на случајот:icon_mrgr:
Нетс и Атланта играат натпревар во Лондон,затоа се во посета дечкиве :D:D

Перо на Стемфорд :D :D

Bd8_G0ZIAAEbV4H.jpg

Значи Мурињо не смета на Шурле и Ба штом ги пуштил да се сликаат со Перо и црнчугиве.

Ne znam zoshto se zamarate za toa kade ke igra Matic?
Moze da igra i ponapred kako CM istata uloga shto ja ima Lampard i CDM.Mlad e,krupen,visok veruvam deka nema da ima problemi za negovata pozicija.

Собир на управата на Челзи на датум 14.01.2014:
878w.png

--- надополнето: 14 јануари 2014 во 21:50 ---
Маскиран шпион од Јунајтед го скенира Стемфорд ? Или сепак нова трансфер бомба на Роман ?!?!? (кликнете го линкот на adf.ly, кликнете лајк на нашата страна, следете не на твитер, потполнете survey, и платете само 10$ за оваа сензационална вест)

Сите 3 заслужуват нов договор, само на Ешли да му се намале платата ако му се нуди нов, не вреди да зeма толку плата. Ама треба уште сега да се најде замена за Кол, според мене Лук Шо е најдобра опција за нас + фан на Челзи е, ќе игра од љубов. :D

Сите ќе добијат договори секако штом е оставено на Мурињо.
Мурињо е задолжен и за трансферите. Не му текнало на Бак или Гурлај да го купуваат Матич.

Рафа да го потпишеше Матич сеа попара ќе го напраевте дебелото :D

Можда :D
Сепак, имаме милион играчи во академија. Две третини ќе бидат продадени. Ако некој стане добар играч и би можел да го засили тимот, не гледам зошто да не се земе. Посебно ако го земеш за половина од неговата откупна клаузула :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom