kooperativa
Г-ин Пола Милениум
- Член од
- 2 октомври 2012
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 8.601
пицамајлијапицамајлија си напрајл море декај
а тоа од миланезот е прав о®иЏинал... па и свинска маст ставил аууу
пицамајлијапицамајлија си напрајл море декај
а тоа од миланезот е прав о®иЏинал... па и свинска маст ставил аууу
Маргарин ќе ти збрка работа покрај зејтин.Форца, кажи ми, наместо свинска маст, може ли да ставам нешто друго? Немам тоа по дома моментално.
Многу вкусно изгледаат, ќе ти дојдам на ручек.
Ајде бре питата ја чекам цела вечер!Денеска ја правам пастрамајлијава ,сега го зачинив месото ,знам требаше вчера али заборавив.
Ке ги изненадувам мојве за ручек + најдов свинска маст
ОдличноЕпа кајганџии еве ја мојата пастрамајлија ,направив 8 со 1кг брашно ,не ми барајте ,нема веќе ,се се изеде
Прегледај го приврзокот 82113
Еве мевцето сецкано,зачинето
Прегледај го приврзокот 82114
Прегледај го приврзокот 82115
Прегледај го приврзокот 82116
Со мастта
Прегледај го приврзокот 82117Прегледај го приврзокот 82118
Прегледај го приврзокот 82119
Епа толку
Ок неесто ,нема веќе да ставамБудало најн кашкавалот у пастрмајлија Господ грев ќе ти пише. Тоа е исто на сортно вино да му додадеш сок. Веднаш од трет круг во пеколот те шалтаат у четврт да патиш
Браво Леандра.... мерациПрв пат у живот правам, ама таков иштаф ме удри ќе пометнев за малку
Краевите на питава кога ме учеше мајка ми како се прават, викав ај бе прај не ме замарај со небитни информации, кога сега гледам жената си била во право, требало добро да гледам како се прави. Небитно се изнајадов за сите пари како да не сум видела (и не сум видела до душа )
Да не биде будалото само со штипска, решив да му правам друштво:
Прегледај го приврзокот 82198
Прегледај го приврзокот 82199
Да, на будалото погоре е штипска, ова моево е велешка. Сигурно јас штипска нема да правам сунѓерчеБраво Леандра.... мераци
Само нели Штипската пастрмајлија беше без јајца?