Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ио полека се претвора во Полковникот Курц... Вот наскоро ќе му прати неколкумина на чело со Дрогирашот :D

ние само чекаме на повикот на вот :) спремни сме.

Дали е филмот стварно толку добра, или заради темата се форсира толку многу ?

Blue.Jasmine.2013.720p.BluRay.x264-SPARKS

Иако уште кога излезе си ветив дека нема да го гледам Last Vegas ете , некој го стави тука торентот од филмот и невероватната оценка од 7.0 на имдб ме излажаа . Викам сигурно во филм со ваква бедна тема уфрлиле некои јаки фори за да има ваква оцена.

:pos:

1.5 од мене . 0.5 ради добрата актерска екипа. Немој некој да го пуштил !

Иако уште кога излезе си ветив дека нема да го гледам Last Vegas ете , некој го стави тука торентот од филмот и невероватната оценка од 7.0 на имдб ме излажаа . Викам сигурно во филм со ваква бедна тема уфрлиле некои јаки фори за да има ваква оцена.

Што му фали на филмот? Сега не е за оскар, али не беше лош. 6ка е реална оценка за него.
Не знам што очекуваше од 4 старци ти:icon_lol: нешто како хенговер или?

Jaсно. Едино се згазив од смеење... кога ми текна Ио му закцал од неговите фамозни 8ки. :pos:

Од мене 3/10, и да ме прашаат зошто толку високо, ќе незнам да одговорам..........

Општа/филтер тема е ама ипак не претерувајте.

Го гледа ли некој fifth estate?

И да му е среќен роденденот на колегата Џими, здравје да го прати, љубов такоџе, среќа, и добри филмчиња за кусурот. :)

Немам нерви сега рецензии да пишувам, само тука да си кажам: The Wolf of Wall Street не е филм за на кино - по вчерашната проекција во Милениум хемороиди добив. А не дека не можеле да го компресираат малце, имаше моменти без кои не би изгубил многу. Што видов јас: пари, секс, дрога, жени, пари, секс, дрога, жени, пари, секс, дрога, жени, пари... - и така до недоглед. Не дека не е добар, супер е, ама мене сепак други остварувања поголем мерак ми направија.

Lone Survivor. Типичен Американски филм. Ги направија херои, а незнам дали знаат зошто се во Авганистан. И некако пребрзо заврши, очекував повеќе акција во селото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom