ЕП 2014 - Група Ц (Франција, Полска, Србија, Русија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Најјак голмански тандем имаат браћава. :icon_lol:

Некако многу исти ми се овие две селекции. Србиве имаат јака бековска постава но мислам дека во клучни моменти ќе прснат и пак Станиќ и Страхиња (со пеналиве :D) ќе треба да ги вадат. Само затоа не ги ставам во оние „фаворити од втор план“.

Ајмо сеа сите за Зборнјата која е во улога на аутсајдер против грдиот Карабатиќ! :нинџ:

kakva idiotska reakcija vo posledniov napad na poljacive. Jas se iznervirav. Vozbudliv mech, iako shto se odnesuva do kvalitetot nekoj ochigledno premnogu seriozno ja sfatil izrekata deka "odbranata go dobiva natprevarot". Odamna ne sum videl nekoj da pobedi so 20 gola.

Taka e koga ne moze eden od sto sedmerci da se pogodi+ krila se plasat od Stanic :facepalm:
Inace, Smal bi bil odlicen golman za Vardar :)

Да ти ебам тоа пичката полска да ти ебам....мене кој и да е тоа крилото така да ми се упичка да сум селектор после оваа утакмица го праќам дома.

Боље и шо тепа Србија бе, појако играат и похрабро можат да се спротистават. Шмал исто како нас Борко вчера ги спасуваше на моменти ама џабе им е, не се тоа шо беа Пољаците, 300 пенали им досудија и исклучувања милион имаа Србите и пак ништо. Мислам дека добро шо тепаа, ма да се избедира крилото шо не влезе на крај...

Тоа пеналот на крај за Србија какво оштетување на Полска беше... Ни контакт ни нишо

Тоа пеналот на крај за Србија какво оштетување на Полска беше... Ни контакт ни нишо

zatoa i go utna : ) . Univerzalnata pravda, korigira pogreshni sudiski odluki :) . Ama za posledniot napad i prichinite zaradi koi ne shutirashe kriloto tehsko deka kje se najde bilo kakvo objasnuvanje.

Пуштете Шител3 отворено студио со Игорче и Филип Лазаров :icon_lol:

A sega Francija- Rusija. Da se nadevame na pokvaliteten mech od prethodniot, no na ednakvo vozbudliv. : ) Moram da priznaam deka Rusive mi se enigma poslednive pet godini, vo koi pochnaa da pagjaat i da imaat se poslabi i poslabi rezultati. Individualno se raboti za mnogu dobri igrachi , no zoshto ne mozhe da postignat nekoj podobar rezultat ne mi e jasno. Chekovski koj beshe cela ruska reprezentacija pred 4 godini na primer igrashe na FF vo LS, reprezentacijava se poslabo i poslabo. edinstveno objasnuvanje mi e deka trenerot e losh. Ama i toa ne kje da e, poshto ne se tolku losho organizirani. Koj znae...da gi gledame sega...
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 20:27 ---
mnogu mi se dopagja bekovskava na rusija: gorbok-atman-igropulo.
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 20:32 ---
odlichno 7- 7

Имаат одлична бековска линија, ама одбранава им е катастрофа, ни голман ни ништо.

mnogu mi se dopagja bekovskava na rusija: gorbok-atman-igropulo

Проблемот е што само тоа го имаат. НИ голмани, ни одбрана, ни крила, ништо друго... Затоа фалат Дибиров и Чипурин. А дури и со нив не беа којзнае што во последниве години.

Проблемот е што само тоа го имаат. НИ голмани, ни одбрана, ни крила, ништо друго... Затоа фалат Дибиров и Чипурин. А дури и со нив не беа којзнае што во последниве години.

toa e poentata. So niv imaat super tim shto sekoj trener bi go posakal a mnogu loshi rezultati.

Kometatorov e patem katastrofalen, no golmanite na rusija se ushte pokatastrofalni. Mislam deka imaat samo edna odbrana do sega.
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 20:50 ---
Кој е пикеров на Русија?
А и како се ослабена Русија без вардарци во состав.

evdokimov e prv piker.
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 20:56 ---
ahahah kje se ubieshe samiot Levshin pri posledniov shut. shto beshe ova? Katastrofalni se golamanive .

Русија е тотален аутсајдер , ни на повидок враќање на старата слава.

edinstveno neizvesno prashanje na francija rusija e dali ruskite golmani kje fatat edna vo vtoroto poluvreme. prvoto uspeaa.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom