Златен Глобус 2014

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Croods, DM2 >>>> Frozen

1014035_689115264442169_769941819_n.jpg

--- надополнето: 13 јануари 2014 во 03:59 ---
хех Ејми со две улоги денеска и водителка и примателка на награда. Сакав Џулија Драјфус да освои ама ок, интересно човече е и Ејми.

Заслужено - ако гледаме од режисерски и визуелен аспект, ова беше најдобриот филм за 2013, ама само од таа гледна точка.
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 04:23 ---
Не ми е јасно - Parks and Recreation која е ремек дело уште нема лапнато Глобус, this is weird.

И Brooklyn 99 ќе треба да се погледне.
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 04:24 ---
Заслужено - ако гледаме од режисерски и визуелен аспект, ова беше најдобриот филм за 2013, ама само од таа гледна точка.

До искажи се де :D

До искажи се де :D

Се е кажано :P , али кој папа за режија папа и за филм, се надевам нема и крајниот исход да биде во рацете на екипата на филмот.
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 04:28 ---
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Честички Крејзи али фак Хоакин беше феноменален. Фак ит. До сега требаше Лео да добие Оскар ама оваа година Хоакин > Лео
Се е кажано :P , али кој папа за режија папа и за филм, се надевам нема и крајниот исход да биде во рацете на екипата на филмот.

А според тебе кој треба да освои и зошто ? Затоа ти викам доискажи се :D
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 04:29 ---
КРЕЈЗИИИИ БИДНА И ТОА :)

Не бидна уште нема Оскар :D

Фала Богу и Леонардо да добие конечно....Сосема заслужено.....Ајде и Оскар наредниве години....

Реално од овие што ги ставиле во драма филм, Rush беше филмот кој најмногу ме задоволи, АЛИ Philomena не сум го глеал, Philips не треба да е овде, а 12 Years a Slave на рамниште со Rush значи и тој би сакал да грабне, но ради тоа што малку ме разочара... дефинитивно немам конкретен овде.

ШТО ПИЕЕЕЕЕЕЕЕ ФОРУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУМ????????!!
АЈДЕЕЕЕ, КОНЕЧНОООО !!!!!!!!!:vozbud: Срце моеЕ!
Совршенство!!!
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 04:33 ---
Честички Крејзи али фак Хоакин беше феноменален. Фак ит. До сега требаше Лео да добие Оскар ама оваа година Хоакин > Лео

--- надополнето: 13 јануари 2014 во 04:29 ---

Не бидна уште нема Оскар :D

Дај бе остави да се радувам, утре жалби и поплаки.:icon_mrgr:

Оф топик: http://en.wikipedia.org/wiki/Ted_Kaczynski Зошто нема Холивуд направено филм за човеков ?
А инаку кога веќе терам оф-топик, ќе има уште едно филмче за волк од вол стрит ама овој пат волкот ќе биде црн. http://www.imdb.com/title/tt2094191/?ref_=nm_flmg_act_1 Баш ме интересира што ќе испадне.
Реално од овие што ги ставиле во драма филм, Rush беше филмот кој најмногу ме задоволи, АЛИ Philomena не сум го глеал, Philips не треба да е овде, а 12 Years a Slave на рамниште со Rush значи и тој би сакал да грабне, но ради тоа што малку ме разочара... дефинитивно немам конкретен овде.
Да, нормално и јас сакам Rush да се утепа од земање награди ама реално Гравити ќе ги собере Оскарите. Од мене ќе има четитки Гравити бидејќи е супер филм. Сеуште Rush > Gravity за мене али реално Гравити ќе доминира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom