Македонец премина во Ислам

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Не можам, имам пермаментен бан на таа тема. Модераторот сметал дека треба да бидам понастрана од таа тема.;)

а ок тогаш, јас мислев дека хатаб ти забранил

па тој така се изјасни, дека на сите ке ви забранел да пишувате

Повторно лажеш,и тоа брутално.. како да не може да се прочита тоа што го пишуваш.
Никаде не сум рекол дека ќе забранам,ниту можам да забранам туку ќе ги замолам на тебе и сличните како тебе да не одговараат на прашањата.
Јас нив ги почитувам па и тие ако ме почитуваат ќе го направат тоа.

едитирано од мод.

Повторно лажеш,и тоа брутално.. како да не може да се прочита тоа што го пишуваш.
Никаде не сум рекол дека ќе забранам,ниту можам да забранам туку ќе ги замолам на тебе и сличните гниди како тебе да не одговараат на прашањата.
Јас нив ги почитувам па и тие ако ме почитуваат ќе го направат тоа.

Хаттаб не ги избегнува одговорите туку тебе не сака да ти одговори,прашањата се едноставни,убави и јасни ама ете хаттаб нема да ти одговори,а ќе се потруди и никој да не ти одговори овде,исто како што на перез не му беше одговорено ниедно прашање,не затоа што хаттаб нешто крие,или било кој друг муслиман на кајгана,ама едноставно не заслужуваш да ти се одговарааат прашањата, и сеуште не ми е јасно зошто ми ги поставуваш тие прашања ако според тебе сум радикален,вехабија, и тука сум за пропаганда.. зошто не си ги прашаш турците во гостивар туку овде губиш време со мене?
[.

nikade ne pisuva deka ke gi zamolis
tuku ke se potrudis
a dali so molba ili so ucena samo tie si znaat

Дали доколку се деси нешто обратно, "грешникот" по брза постапка добива декапитација ?

Искрен одговор, да или не. ?

nikade ne pisuva deka ke gi zamolis
tuku ke se potrudis
a dali so molba ili so ucena samo tie si znaat
Нема поконтрадикторно суштествие од него и џабе му објаснуваш кога постои психолошка и социлолошка бариера да се разбериш со него...Не делите ист јазичен код...
Со канџи 24/7 го брани овде исламо ко да некој ке му речи фала за то.......

Кизне колку е кевој што еве вака му се даде прилика да зборува за исламо и се надева дека сите како овај дотичен македонец кој се исламизирал така ке ни го испере мозокот и на нам и ке се префрлиме во ислам.....

Е убо де си преминал чоекот во Ислам, си преминал. Здрав,жив и среќен нека си е, толкава фама за ништо се надевам среќен си е :)

Е па затоа што само тие си знаат,кој си ти да кажеш дека сум им забранил.
Можеби сум ги замолил.

во право си метта
малку забегавме со муабетиве
нема љутиш
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 13:06 ---
те поштуам дека си истраен човек

Ме интересира сега дали во случај да сака да се врати во православието ќе има некој реперкусии ? Ќе треба да ги врати 10.000 евра ?
Некој од муслиманиве да одговори ?

Некој од муслиманиве да одговори ?

Да,само 10 000 бидејќи каматата е забранета :pos:
А бе какви 10 000 не се зезајте,нема ништо од тоа,ако се врати тој губи.. исламот не губи ништо.

podobro makedoncite neka se zainteresiraat za nivnite "patriotcinja" koi sekojdnevno apliciraat za bugarski pasosi namesto tuka na forumi da filozofiraat a mozebi i del od tie koi pisuvaat na forumov imaat bugarski pasosi. neka ne osuduvaat bez da proucat nesto. prasanje e kolku svojata vera ja poznavaat pa za druga da propovedaat.nesto slusnale a ne razbrale pa daj sega ke raspravame okolu toa.kolku od vas na forumov prisutni ste kompetentni da raspravate okolu toa koj vo sto preminal?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom