- Член од
- 13 февруари 2012
- Мислења
- 2.733
- Поени од реакции
- 1.226
Не можам, имам пермаментен бан на таа тема. Модераторот сметал дека треба да бидам понастрана од таа тема.![]()
а ок тогаш, јас мислев дека хатаб ти забранил
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не можам, имам пермаментен бан на таа тема. Модераторот сметал дека треба да бидам понастрана од таа тема.![]()
а ок тогаш, јас мислев дека хатаб ти забранил
Ти можеш се и сешто да мислиш...
па тој така се изјасни, дека на сите ке ви забранел да пишувате
Повторно лажеш,и тоа брутално.. како да не може да се прочита тоа што го пишуваш.
Никаде не сум рекол дека ќе забранам,ниту можам да забранам туку ќе ги замолам на тебе и сличните гниди како тебе да не одговараат на прашањата.
Јас нив ги почитувам па и тие ако ме почитуваат ќе го направат тоа.
Хаттаб не ги избегнува одговорите туку тебе не сака да ти одговори,прашањата се едноставни,убави и јасни ама ете хаттаб нема да ти одговори,а ќе се потруди и никој да не ти одговори овде,исто како што на перез не му беше одговорено ниедно прашање,не затоа што хаттаб нешто крие,или било кој друг муслиман на кајгана,ама едноставно не заслужуваш да ти се одговарааат прашањата, и сеуште не ми е јасно зошто ми ги поставуваш тие прашања ако според тебе сум радикален,вехабија, и тука сум за пропаганда.. зошто не си ги прашаш турците во гостивар туку овде губиш време со мене?
[.
nikade ne pisuva deka ke gi zamolis
tuku ke se potrudis
a dali so molba ili so ucena samo tie si znaat
Нема поконтрадикторно суштествие од него и џабе му објаснуваш кога постои психолошка и социлолошка бариера да се разбериш со него...Не делите ист јазичен код...nikade ne pisuva deka ke gi zamolis
tuku ke se potrudis
a dali so molba ili so ucena samo tie si znaat
Е па затоа што само тие си знаат,кој си ти да кажеш дека сум им забранил.
Можеби сум ги замолил.
Некој од муслиманиве да одговори ?Ме интересира сега дали во случај да сака да се врати во православието ќе има некој реперкусии ? Ќе треба да ги врати 10.000 евра ?
Некој од муслиманиве да одговори ?
Некој од муслиманиве да одговори ?