Данска - Македонија [ 12.01.2014 - 20:30 часот ]

• Креатор на темата Креатор на темата HristijanWR10
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас би рекол очекувано,и ако играме како денес нема да имаме проблеми со Чешка и Австрија

Najteskoto veke pozadi nas, sega ke bide samo polesno :)

Полошо од ова не може да изиграме, само мене ме плаши да не е Данска слаба (послаба од Чешка и Австрија) што на ваква наша игра дури на крај направија разлика. :)

Штета што изгубивме :(

paloma-maramice-564x241.jpg

Ајде што изгубивме...ама да ги праќаш ракометарите на ден пред натпревар..плус цел тој пат, цел ден загубија...стигнување во еден час по полноќ, ненаспани..денеска единствен тренинг....некако неорганизирано..тоа е што е..памет за понатаму...до мечот мислам дека ќе биде уште подобро и мора да биде...шансите за победа се против Чешка и Австрија...само мора да ги слушаат и советите од селекторот..и одбраната нека стегне..ако немаш одбрана, немаш ни напад..Напред Македонија!!! :)

Премногу зицери се промашија денеска, не се искористи добрата одбрана на Борко, и ете ти ја разликата. Цело време треба фластер на Хансен, и ќе беше разликата помала.

Брз центар ќе научиме после 100 години.
Брз центар е научна фантастика.

Кога ќе пробаме обична контра.

I-Have-No-Idea-What-I-am-Doing-1.jpg

Многу грешки,многу грешки и грешки ...Истата причина постојано ... како аматери .... Нема агресивност,постојано се забораваат крилата за корист .... навистина разочаран ... Знам дека имаме квалитет,верувам на нивото на Данска, но преку курот од грешки ... Грешки е постојаниот збор ... дали мак фудбал,ракомет,кошарка .... Аматери ли се ова :(

Ахам, со фластер постојано на него и уште двајца што нон-стоп му рипаат на грб.
не се труди, Лазаров не игра у Минчолург :sick:
уше е чудно како Златко не ги шутираше седмерците, кој е овој Кире o_O

А уште некој тепа филм дека судиите ни се криви?:facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom