Кладилница (Генерална дискусија)

M

Mamba.

Гостин
18:30 Linkopings : HV71 4.5+ @ 1.65
16:00 Djurgarden : Bjorkloven 1 @ 1.45
19:00 Philadelphia : Tampa 4.5+ @ 1.60
02:00 Phoenix : Anaheim 2 @ 2.35

Наместо Анахајм може ЛА - 1 или Питсбург - 2

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Шо збориш бе, ќе те пратам ама со 100 денари уплата. Ќе ме пцуе таа сега :pos:
Ако уплаќаш во моцарт пиши си ги преку нивната страна на BRZZI TIKET и прати им ги бројките,запиши ги и уплати за да не те пцујат:) а иначе јас гo уплатив 20 денара :cool:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ако уплаќаш во моцарт пиши си ги преку нивната страна на BRZZI TIKET и прати им ги бројките,запиши ги и уплати за да не те пцујат:) а иначе јас ги уплатив по 20 денара :cool:

Појма немам како се прави тоа. Треба да ги редам и само со код после тоа да одам? Па ако го имаш ти кодот дај ќе го пуштам истиот :)

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Појма немам како се прави тоа. Треба да ги редам и само со код после тоа да одам? Па ако го имаш ти кодот дај ќе го пуштам истиот :)
Кажи ми за колку сакаш да го уплатиш,морам да пишам таму.

едит: 1846966-пиши ги на ливче ама мораш да го уплатиш до 3 ипол,така пишува.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Aбе ова кога ке подигате добивка ви даваат ли некоја потврда за тоа дека сте платиле данок пошо во весник едно читав вчера а овој во кладилница ми викат дека само за кај нив било тоа дека си платил данок и они ке регулирале

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Aбе ова кога ке подигате добивка ви даваат ли некоја потврда за тоа дека сте платиле данок пошо во весник едно читав вчера а овој во кладилница ми викат дека само за кај нив било тоа дека си платил данок и они ке регулирале
Не даваат ништо колку што знам, туку да ја играм оваа исток сингл или :notworthy:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
како ќе ме паднат овие ретардиве челзи т2 ги имам ... :mad:

Член од
19 март 2011
Мислења
565
Поени од реакции
256
Граѓаните веќе нема да добиваат потврди од обложувалниците за секоја добивка и нема да имаат обврска тие да ги чуваат и да поднесуваат годишна даночна пријава. Наместо тоа, обложувалницата ќе го одбива данокот од исплатата и ќе го уплаќа и ќе доставува извештај до УЈП.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.864
Поени од реакции
6.902
Граѓаните веќе нема да добиваат потврди од обложувалниците за секоја добивка и нема да имаат обврска тие да ги чуваат и да поднесуваат годишна даночна пријава. Наместо тоа, обложувалницата ќе го одбива данокот од исплатата и ќе го уплаќа и ќе доставува извештај до УЈП.
А бараат лична карта т.е. име/презиме?

Член од
5 октомври 2012
Мислења
1.957
Поени од реакции
1.171

Kajgana Shop

На врв Bottom