Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
18:30 Linkopings : HV71 4.5+ @ 1.65
16:00 Djurgarden : Bjorkloven 1 @ 1.45
19:00 Philadelphia : Tampa 4.5+ @ 1.60
02:00 Phoenix : Anaheim 2 @ 2.35

Наместо Анахајм може ЛА - 1 или Питсбург - 2

Шо збориш бе, ќе те пратам ама со 100 денари уплата. Ќе ме пцуе таа сега :pos:
Ако уплаќаш во моцарт пиши си ги преку нивната страна на BRZZI TIKET и прати им ги бројките,запиши ги и уплати за да не те пцујат:) а иначе јас гo уплатив 20 денара :cool:

Ако уплаќаш во моцарт пиши си ги преку нивната страна на BRZZI TIKET и прати им ги бројките,запиши ги и уплати за да не те пцујат:) а иначе јас ги уплатив по 20 денара :cool:

Појма немам како се прави тоа. Треба да ги редам и само со код после тоа да одам? Па ако го имаш ти кодот дај ќе го пуштам истиот :)

Појма немам како се прави тоа. Треба да ги редам и само со код после тоа да одам? Па ако го имаш ти кодот дај ќе го пуштам истиот :)
Кажи ми за колку сакаш да го уплатиш,морам да пишам таму.

едит: 1846966-пиши ги на ливче ама мораш да го уплатиш до 3 ипол,така пишува.

Aбе ова кога ке подигате добивка ви даваат ли некоја потврда за тоа дека сте платиле данок пошо во весник едно читав вчера а овој во кладилница ми викат дека само за кај нив било тоа дека си платил данок и они ке регулирале

Aбе ова кога ке подигате добивка ви даваат ли некоја потврда за тоа дека сте платиле данок пошо во весник едно читав вчера а овој во кладилница ми викат дека само за кај нив било тоа дека си платил данок и они ке регулирале
Не даваат ништо колку што знам, туку да ја играм оваа исток сингл или :notworthy:

Граѓаните веќе нема да добиваат потврди од обложувалниците за секоја добивка и нема да имаат обврска тие да ги чуваат и да поднесуваат годишна даночна пријава. Наместо тоа, обложувалницата ќе го одбива данокот од исплатата и ќе го уплаќа и ќе доставува извештај до УЈП.

Граѓаните веќе нема да добиваат потврди од обложувалниците за секоја добивка и нема да имаат обврска тие да ги чуваат и да поднесуваат годишна даночна пријава. Наместо тоа, обложувалницата ќе го одбива данокот од исплатата и ќе го уплаќа и ќе доставува извештај до УЈП.

А бараат лична карта т.е. име/презиме?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom