Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За утре има доста од жениве, ако начекаш нешто пак сподели.. :D
Tурингер ќе ги биде 1 хендикеп?
И за Русиве, истокот треба да тепа така?

Ја поке ги љубам Французинкиве :icon_mrgr: да од Хокејот Истокот да тепат едноставно имаат појак состав како шо пишав и таму сеа ова релаксирана утакмица али ако се оди како шо требит Истокот добиват

Ми ја згрешиле утакмицата, алал да му е, јас ја играв 2932 (не излезе), тој ми ја пишал 2392
Да ја штитам оваа утре а ?

Ми ја згрешиле утакмицата, алал да му е, јас ја играв 2932 (не излезе), тој ми ја пишал 2392
Да ја штитам оваа утре а ?

Мрдната е оваа лига и тимојве во неа најубо штити

Golden State,Minesotta,Sacramento,Curry +,Afflalo +,Kemba W. +,Millsap +,Davis +,Duval,Watson,Konjuh,Muguruza,Peya/Soares,Thiem,Fucsovics,Berankis,De Bakker,Kudla,Lu +2.5,Lim,Hradecka,Brengle,Bencic,Thiem.

Vecerni. :D

За 1000 ми е уплатено, x2 дупла шанса за 1000че да ја штитам, ако испадне x или 2 ни плус ни минус сум. Ако испадне кец ко шо си е пишана 2300 добивка... Најверојатно ќе ја штитам, ако не испаднам алчен до утре и да ја баталам...o_O

Everton - 1
Real - 2
Bilbao - 1
Roma - 1
Lille - 1
Tottenham - 1

И евентуално Lyon - 1 :)

Chris Bosh > 15.5 Вчера го пратев имаше 6 поени, денеска треба да оди до кај 20ка :)

Еден оф топик коментар

Таа девојката од кај мене во моцарт како би ја ...:ROFLMAO:

Во која населба ?:)

Иначе за утре, Манчестер - Свонси - 1, можеби звучи тврдоглаво, чудно, детски, но препорачувам да ви биде ова на сите фикс на денот. Елиминацијата од купот Манчестер ја доби токму од Свонси, никој не може да тврди но мислам дека тоа ќе има улога со овој исход и мислам дека на овој првенствен натпревар победуваат црвените ѓаволи.
Атлетико М - Барселона - ГГ и кај двете екипи има кој даде гол така да очекувам тука дека по еден гол на двете страни е нешто што најмалку можеме да очекуваме.

Мислам дека Атлетико најпаметно е да се игра Т1 2.5+ жолти, 1.45 коеф има во моцарт.

atletico vs barca , barca tepa tuka nema so da se zamarame , barca si e barca , mora nekogas i atletico da padne u formata i ovaa utakmica so barca ke bide toa pagjanje u forma , plus leo messi se vrna u ekipa , taka da ocekuvam lesna pobeda na barca iako e u gosti . moe mislenje :)

barca -2
man utd -1
sporting lisabon -2
la coruna -1 smiley-dance013.gif smiley-dance013.gif smiley-dance013.gif smiley-dance013.gif

Манчестер е без Руни, Џонс, Ван Перси. Имајте си го тоа на ум, да не пцуете утре.

И со Меси да се не ги играм. Сакати се сезонава и тоа е тоа.
Челзи треба да е 2ка утре, им следи дерби со Јунајтед во следното коло.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom