Толстој
екс Бомбастичен
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 11.920
- Поени од реакции
- 11.945
Не, има повеќе адаптации на книгата. Таа ти што ми ја прати не е таа што ја барам.
немам појма тогаш.
Не, има повеќе адаптации на книгата. Таа ти што ми ја прати не е таа што ја барам.
Кој го изглеа All is lost?
Филмот дефинитивно треба да се гледа во период кога ти е главата мирна за гледање филм без дијалози, да се сосредоточиш само на едниот лик и неговите обиди за спасување од бродолом. Роберт Редфорт и со само еден дијалог од неполна минута во целиот филм успева да ги истиска своите актерски способности при целиот филм. Има добра музика, а и скринот e одличен како блу реј да гледаш, од мене има 7/10 пред се` поради тоа што е малку поинаков филм и го гледам од подруго гледиште без споредба со драмите.
Скринерот што го гледав јас беше солиден не знам за кои викаш дека се дно.Ах можно е да сум грешка
Има 3 рипа, во зависност од тоа кој го гледал, едниот е онака гледлив...не е така лошо, другите 2 се на дну дна. Да не се разбереме погрешно
Кој го изглеа All is lost?
Филмот дефинитивно треба да се гледа во период кога ти е главата мирна за гледање филм без дијалози, да се сосредоточиш само на едниот лик и неговите обиди за спасување од бродолом. Роберт Редфорт и со само еден дијалог од неполна минута во целиот филм успева да ги истиска своите актерски способности при целиот филм. Има добра музика, а и скринот e одличен како блу реј да гледаш, од мене има 7/10 пред се` поради тоа што е малку поинаков филм и го гледам од подруго гледиште без споредба со драмите.
Дека филмот не беше нешто посебно, се сложувам, а богами ќе се сложат и тие со кои го гледавме заедно на кино на Cinedays, еве, прашај го Iceboy на пример. Дури и исто како тебе сум го оценил, со 6/10. Ама дека Кејт Бланшет одглумила гадно - е тука не си во право ама ич! Типката растури во филмот и според мене нема конкуренција за Оскар за главна женска улога.Blue Jasimine - Досадно ми беше синоќа па само овој ми беше од 2013 симнат а не изгледан. Незнам зашто губев време, а можев да си репризирам некој друг, Стварно глуп филм, промашена приказна и гадна глума на главната актерка. Избришан веднаш штом го догледав. Просек, 6/10 мошен преценет филм.
Дека филмот не беше нешто посебно, се сложувам, а богами ќе се сложат и тие со кои го гледавме заедно на кино на Cinedays, еве, прашај го Iceboy на пример. Дури и исто како тебе сум го оценил, со 6/10. Ама дека Кејт Бланшет одглумила гадно - е тука не си во право ама ич! Типката растури во филмот и според мене нема конкуренција за Оскар за главна женска улога.
Не е уште излезен скринер.Кога спомнавте женска улога го има гледано некој Филомена ?