- Член од
- 21 февруари 2012
- Мислења
- 1.649
- Поени од реакции
- 867
За сурфање и 10 и 100 исто есупер брзина до 10 mbps![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
За сурфање и 10 и 100 исто есупер брзина до 10 mbps![]()
Јас не. Како нет имаш, со антена или преку тел. линија?Дали имате проблеми со интернет конекција денес ?
Нека оди да побара. Јас сменав модем за рутер пред 3-4 години. Не ми напраја никаков проблемдевојка ми има интернет од оне стаен уште 2009-10, ама на антена што ти ја знам таму, нема рутер нема ништо има еден кабел и како адептерче едно и се поврзуваат заедно у пц...
сеа сака вифи, треба сама да си купи рутер или, да иде у оне да бара? како иде тоа знае некој?
Да си купи рутер , тешко дека Оне ке и даде рутер ,но за секој случај 181 нека се јави и праша.девојка ми има интернет од оне стаен уште 2009-10, ама на антена што ти ја знам таму, нема рутер нема ништо има еден кабел и како адептерче едно и се поврзуваат заедно у пц...
сеа сака вифи, треба сама да си купи рутер или, да иде у оне да бара? како иде тоа знае некој?
девојка ми има интернет од оне стаен уште 2009-10, ама на антена што ти ја знам таму, нема рутер нема ништо има еден кабел и како адептерче едно и се поврзуваат заедно у пц...
Таа тарифа не постои долго време еве ти линк за друг пакет:Има ли уште некој што го користи оној One пакет кој беше најпрвин 3 гига, а потоа го зголемија на 40 гига?
Сакам нешто да прашам околу тоа и затоа ако има некој, нека пише.
Таа тарифа не постои долго време еве ти линк за друг пакет:Има ли уште некој што го користи оној One пакет кој беше најпрвин 3 гига, а потоа го зголемија на 40 гига?
pa 700 i kusur e maks na 6mb linijaVeke 5 godini sum na one korisnik no resava da menjam
boomtv nema hd kanali ni imaat u predvid da staat nema ni hdmi priklucok zastarena tehnologija vise scart samo doplakaj za kanali
interenetot poveke od 600kbp/s ne simnuval od koa go iam niso nema novo za 5 godini koristenje![]()
http://one.mk/paketi-so-uslugi.htmlИма ли уште некој што го користи оној One пакет кој беше најпрвин 3 гига, а потоа го зголемија на 40 гига?
Ама јас уште го користам тоа, 590 за 40 гига.Таа тарифа не постои долго време еве ти линк за друг пакет:
http://one.mk/internet-za_doma-tarifni-modeli.html
l
па тој пакет го имаат само нет е 800 ден а има нет+тел за 800 ден...6мб нет со 400гб лимит...а колку плакаш за 40 гб? се чудам како усте постои таа тарифа и како не си знаела дека постои друг пакрт кој веќе 2 години функционира?Ама јас уште го користам тоа, 590 за 40 гига.
И сега 799 за 400 гига? Нема поевтина, само една имаат?
Плаќам 590 денари за 40 гига и знам многумина кои уште го користат.па тој пакет го имаат само нет е 800 ден а има нет+тел за 800 ден...6мб нет со 400гб лимит...а колку плакаш за 40 гб? се чудам како усте постои таа тарифа и како не си знаела дека постои друг пакрт кој веќе 2 години функционира?
Епа сега имасх пакет од 800ден со 400гб....+ 6мб линијаПлаќам 590 денари за 40 гига и знам многумина кои уште го користат.