A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
девојка ми има интернет од оне стаен уште 2009-10, ама на антена што ти ја знам таму, нема рутер нема ништо има еден кабел и како адептерче едно и се поврзуваат заедно у пц...

сеа сака вифи, треба сама да си купи рутер или, да иде у оне да бара? како иде тоа знае некој?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
девојка ми има интернет од оне стаен уште 2009-10, ама на антена што ти ја знам таму, нема рутер нема ништо има еден кабел и како адептерче едно и се поврзуваат заедно у пц...

сеа сака вифи, треба сама да си купи рутер или, да иде у оне да бара? како иде тоа знае некој?
Нека оди да побара. Јас сменав модем за рутер пред 3-4 години. Не ми напраја никаков проблем

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
794

Да си купи рутер , тешко дека Оне ке и даде рутер ,но за секој случај 181 нека се јави и праша.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.106
Поени од реакции
1.386

Постапно на сите ќе ги сменат тој процес е кренат и кога ќе дојде на ред и твојот регион и тебе ќе ти сменат.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Има ли уште некој што го користи оној One пакет кој беше најпрвин 3 гига, а потоа го зголемија на 40 гига?
Сакам нешто да прашам околу тоа и затоа ако има некој, нека пише.

D

Deleted member 53418

Гостин
Veke 5 godini sum na one korisnik no resava da menjam
boomtv nema hd kanali ni imaat u predvid da staat nema ni hdmi priklucok zastarena tehnologija vise scart samo doplakaj za kanali
interenetot poveke od 600kbp/s ne simnuval od koa go iam niso nema novo za 5 godini koristenje :D

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.595
Поени од реакции
953
Има ли уште некој што го користи оној One пакет кој беше најпрвин 3 гига, а потоа го зголемија на 40 гига?
Таа тарифа не постои долго време еве ти линк за друг пакет:
http://one.mk/internet-za_doma-tarifni-modeli.html
--- надополнето: 9 јануари 2014 во 00:29 ---
Таа тарифа не постои долго време еве ти линк за друг пакет:
http://one.mk/internet-za_doma-tarifni-modeli.html
--- надополнето: 9 јануари 2014 во 00:30 ---
Veke 5 godini sum na one korisnik no resava da menjam
boomtv nema hd kanali ni imaat u predvid da staat nema ni hdmi priklucok zastarena tehnologija vise scart samo doplakaj za kanali
interenetot poveke od 600kbp/s ne simnuval od koa go iam niso nema novo za 5 godini koristenje :D
pa 700 i kusur e maks na 6mb linija
--- надополнето: 9 јануари 2014 во 00:31 ---
http://one.mk/paketi-so-uslugi.html

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.595
Поени од реакции
953
Ама јас уште го користам тоа, 590 за 40 гига.

И сега 799 за 400 гига? Нема поевтина, само една имаат?
па тој пакет го имаат само нет е 800 ден а има нет+тел за 800 ден...6мб нет со 400гб лимит...а колку плакаш за 40 гб? се чудам како усте постои таа тарифа и како не си знаела дека постои друг пакрт кој веќе 2 години функционира?

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
па тој пакет го имаат само нет е 800 ден а има нет+тел за 800 ден...6мб нет со 400гб лимит...а колку плакаш за 40 гб? се чудам како усте постои таа тарифа и како не си знаела дека постои друг пакрт кој веќе 2 години функционира?
Плаќам 590 денари за 40 гига и знам многумина кои уште го користат.

Kajgana Shop

На врв Bottom