Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Од 2003 - 2005 кога играл за Палермо во 80 натпревари постигнал 50 гола. Значи на 23-годишна возраст пристигнал во Палермо од Бреша. После две години се сели во Фиорентина каде исто одигрува две сезони и каде на 67 натпревари постигнува 47. Значи на 27-годишна возраст се сели во Баерн. Во најубавите фудбалски години потпишува за голем клуб.

Дечко, на 30 години оди кај вас, еве види си

Од 2003 - 2005 кога играл за Палермо во 80 натпревари постигнал 50 гола. Значи на 23-годишна возраст пристигнал во Палермо од Бреша. После две години се сели во Фиорентина каде исто одигрува две сезони и каде на 67 натпревари постигнува 47. Значи на 27-годишна возраст се сели во Баерн. Во најубавите фудбалски години потпишува за голем клуб.

Добро бе, му додадов 2-3 години:). Некако бев убеден дека на 29 или 30 премина во Баерн.

Дечко, на 30 години оди кај вас, еве види си

Да да испомешав, на 29 години.
--- надополнето: 6 јануари 2014 во 16:56 ---
Сепак сум бил во право:)

Не си, муабетот ти беше дека на 30 годишна возраст се распуцал, а јас ти кажав дека уште на 25 години постигнал 50 гола за Палермо во две сезони.

Да да испомешав, на 29 години.

Брат буквално на 30 :icon_mrgr:

26 мај 1977 роден, а потпишал за Баерн на 30ти мај 2007...

Инаку не видов доста добро, ама дискутабилен гол им поништија на Аталанта на 1-0 резултат. Може да појасни некој што го гледаше добро натпреварот?

Денес е ден на кандидатите за испаѓање. Еве, дури и Милан води.
Се надевам дека некој ден ќе си кажеш какви комплекси имаш од Милан или пак од комшијата Милан сеедно :D

Инаку не видов доста добро, ама дискутабилен гол им поништија на Аталанта на 1-0 резултат. Може да појасни некој што го гледаше добро натпреварот?

Зашто ова ме потсеќа на Милан од лани кога го изгураа до ЛШ?

нафрлен топка и мексе беше повлечен од тој што го даде голот...фаул во напад...

Зашто ова ме потсеќа на Милан од лани кога го изгураа до ЛШ?

Не бе и ти пак, јас само прашав затоа што не видов добро. Ете одговори членот подолу дека било заради фаул во напад, а јас мислев дека беше заради игра со рака. Сепак видео подобро ќе покаже што и како.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom