Зошто повеќето девојки чекаат машкото да им пријде?

Jovannah

Smile me baby
Член од
11 февруари 2008
Мислења
584
Поени од реакции
50
Епа вака...јас мислам дека не треба секогаш машкото да почнува прво оти не се машките видовити. Јас кога ќе бендисам некој одам дирек и кажвам шо сакам...
Немам трпение да жекам да сфати дека сакам нешто со него... така да женски навалете има други полиња во животот кај шо ќе ја покажвате гордоста
Оти ако се работи за срамежливо машко нема да дочекаме пристап од него :)

Член од
25 септември 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
Пред се мора да кажам дека не ми се свиѓа насловот на темава.Таа поделеност на машки и женски е многу глупа работа, зашо има машки шо се пуштаат,а има и такви шо не се пуштаат, се си зависи од човекот.од неговиот карактер, без разлика дали е машко или женско. Јас лично знам девојки шо се пуштаат на машки без проблем, а имам и видено у дискотека како девојче буквално му се набацува на машко

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Затоа што освен што чекаат да им пријде, чекаат и да им го стави кога имаат секс.
Е сеа ако е толку талент жената и ќе му пријде и ќе си го стави самата.

Член од
25 септември 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
аха, значи дека ако девојче се пушта на машко, автоматски е дроља?

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
аха, значи дека ако девојче се пушта на машко, автоматски е дроља?
Не бе, тоа се вика Добродушна женска. Те заменува она во Лажењето и мислењето на кој начин да се пуштиш...

Член од
25 септември 2008
Мислења
18
Поени од реакции
0
bezobrazluk.....a i da...vas vi se brza a ne deka nie cekame da ni se stavi....vie sami si barate kade i sto...prirodno neli????

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Ne sum se pustala ama bas nikogas na masko a ne ni planiram.U denesno vreme site imaat tolku razlicni mislenja toa cudo nesto.Nekoi maski ako im se pusti zensko mislat deka e lesna, nekoi pak sakaat takvi zenski pa sea vidi so ke prais.Zatoa uzivam, ako mu se svigam na nekoj, ima usta neka dojde neka kaze ama jas da zapocnam prva ne.A i smaceno mi e od ovie maski deneska sto i samite neznaat sto sakaat...

Затоа што освен што чекаат да им пријде, чекаат и да им го стави кога имаат секс.
Е сеа ако е толку талент жената и ќе му пријде и ќе си го стави самата.
Epa togas ne se maltretiraj i najdi si takva zena, i ne gi praj site devojki takvi vazi?A i da ne zaboravam ova kazi i go na devojkata ako imas momentalno bas da vidime sto ke ti rece....

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Ne sum se pustala ama bas nikogas na masko a ne ni planiram.U denesno vreme site imaat tolku razlicni mislenja toa cudo nesto.Nekoi maski ako im se pusti zensko mislat deka e lesna, nekoi pak sakaat takvi zenski pa sea vidi so ke prais.Zatoa uzivam, ako mu se svigam na nekoj, ima usta neka dojde neka kaze ama jas da zapocnam prva ne.A i smaceno mi e od ovie maski deneska sto i samite neznaat sto sakaat...
А тебе ако ти се свиѓа некој? Ќе чекаш тој да ти пријде,а ако не ти пријде,ќе помине покрај тебе и ќе се помириш? Никогаш нема да дознаеш што има зад аголот ако не видиш :toe: не мислиме дека се лесни ако први тргнат,напротив баш се поштува тоа нестереотипно однесување :smir:

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
А тебе ако ти се свиѓа некој? Ќе чекаш тој да ти пријде,а ако не ти пријде,ќе помине покрај тебе и ќе се помириш? Никогаш нема да дознаеш што има зад аголот ако не видиш :toe: не мислиме дека се лесни ако први тргнат,напротив баш се поштува тоа нестереотипно однесување :smir:
Ne rekov deka site maski mislat deka takvite devojki se lesni tuku deka ve ima sekakvi i deka ima i takvi so mislat deka se lesni.Toa ne znaci deka tuka spagas i ti.Iskreno ne se zamaram mn so maskite i so toa sviganje ili ne.Imam 13 mesecna vrska, no i pred nea sum bila so ova mislenje i uste sum istata.I veruval ili ne mene mn tesko moze da mi se zasviga masko, a toa moze da se sluci samo dokolku go zapoznaam podobro i ako primetam deka mu se svigam, bidejki najiskreno nikogas nikoj ne mi se svigal samo po izgled dosega.Cudna sum i moze nema da veruvas ama takva sum.Ne se zamaram mn so toa mu se svigam ili ne itn...Ako mu se svigam ke dojde i ek mi kaze, ako ne cao-ne e ni prv ni posleden...

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Ne rekov deka site maski mislat deka takvite devojki se lesni tuku deka ve ima sekakvi i deka ima i takvi so mislat deka se lesni.Toa ne znaci deka tuka spagas i ti.Iskreno ne se zamaram mn so maskite i so toa sviganje ili ne.Imam 13 mesecna vrska, no i pred nea sum bila so ova mislenje i uste sum istata.I veruval ili ne mene mn tesko moze da mi se zasviga masko, a toa moze da se sluci samo dokolku go zapoznaam podobro i ako primetam deka mu se svigam, bidejki najiskreno nikogas nikoj ne mi se svigal samo po izgled dosega.Cudna sum i moze nema da veruvas ama takva sum.Ne se zamaram mn so toa mu se svigam ili ne itn...Ako mu se svigam ke dojde i ek mi kaze, ako ne cao-ne e ni prv ni posleden...
pa vo red e,vo pravo si,ama sepak najveke bi izgubila ti so takvo razmisluvanje.ako nesto sakas ,dejstvuvaj,pa ako treba i bori se za nego.namesto da cekas da se sluci,napravi da se sluci.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Затоа што не сакат тие сами да се нудат и на крајот да не си играме мајтап со нив

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
pa vo red e,vo pravo si,ama sepak najveke bi izgubila ti so takvo razmisluvanje.ako nesto sakas ,dejstvuvaj,pa ako treba i bori se za nego.namesto da cekas da se sluci,napravi da se sluci.
Jas sum covek sto ne se otkazuva lesno do nisto, sto se bori i se toa ama za nesto sto stvarno vredi da se boram.ne mozam jas da znam dali toj decko primer vredi ili ne a jas ne go znam dovolno ili pak znam deka ima dr ili bilo so.Se boram za ona za sto znam deka vredi i samo za toa a dokolku ne sum sigurna u toa togas uzivam i cekam vremeto da go naprai svoeto...

Член од
10 март 2007
Мислења
242
Поени од реакции
46
tesko na toa opstestvo vo koe zenite se seksualni predatori , zezanjeto nastrana , maskoto treba da se izbbori za zenkata , taka e vo prirodata so help me god

Kajgana Shop

На врв Bottom